Naljakatest juhtumitest Minidega
Naljakatest juhtumitest Minidega
Et meite kodukas oleks värvikam ja vaheldusrikkam....Võiks teha eraldi koha, ( lingi a´la Minilised ), kus rahvas paneks kirja oma naljakaid kogemusi mis tulenevad erinevate eesti inimeste suhtumisest Minisse. Usun, et neid juhtumisi peaks olema ka teistel peale minu. Mõningaid enda tragikoomilisi juhtumisi kirjeldasin rubriigis "Minilised" Mis arvate 

Mul esimese hooga midagi teravalt koomilist ei meenu. Lihtsalt selline... üldine Miniga kaasnev muigefoon :p
Noh, seda on vist igaüks kogenud, et ei leia Mini parklast üles. Ükskord oli totaalne paanika Järve Selveri parklas.
Võtsin sellest õppust ja parkisin edaspidi mõne posti või kärude kuuri kõrvale.
Noh, seda on vist igaüks kogenud, et ei leia Mini parklast üles. Ükskord oli totaalne paanika Järve Selveri parklas.
Võtsin sellest õppust ja parkisin edaspidi mõne posti või kärude kuuri kõrvale.

OT:
Teile foorumi kasutajad, taustapildiks all oleval lingilt midagi.
http://cache.gawker.com/assets/images/1 ... anmini.jpg
See masin vöttis osa sellisest sarjast nagu LeMons.
Aga asjast, sul Usku pidi ju Mersu buss olema, millega sa seal viimati seal käsid.

Teile foorumi kasutajad, taustapildiks all oleval lingilt midagi.
http://cache.gawker.com/assets/images/1 ... anmini.jpg
See masin vöttis osa sellisest sarjast nagu LeMons.
Veidi OT:an Diego Minis Aka Team Bean, Austin Mini
Until the '61 Fleetwood showed up at the Lamest Day, this '62 Mini held the title of Oldest LeMons Car Ever, which is pretty cool in itself. Placing 55th out of 95 at the Buttonwillow Histrionics, the Mr. Bean Mini took home the top prize of the race. It was built from a heap of random, rusty parts, sported 998 cubic centimeters of engine displacement, and was dwarfed by such monstrous behemoths as the Honda Civic and Mazda 323 on the race track. There's no doubt that you're looking at one of the all-time LeMons Legends here!
Aga asjast, sul Usku pidi ju Mersu buss olema, millega sa seal viimati seal käsid.

Austin Mini is not just a car. She is a friend, a pet and exclusive handbag.
Kuna teema on naljakad juhtumised minidega siis sobib vast siia.
Nimelt täna kutsuti mind hindama ühe Riley Elfi seisukorda ja tegema hinnapakkumist keretöödele.
Pärast möningat vaatlust ja arutlemist lahenes olukord sedapidi, et ma olin sunnitud selle ära ostma
Kuna peremehel oli hoovis üks teine liikur mida esimesest pilgust hirmsasti endale tahtsin siis tuli välja et neid saab osta vaid paarikaupa ja nii see läks...
Niiet köik eesti elfi omanikud, vöite mulle kirjutada ja joonistada
Nimelt täna kutsuti mind hindama ühe Riley Elfi seisukorda ja tegema hinnapakkumist keretöödele.
Pärast möningat vaatlust ja arutlemist lahenes olukord sedapidi, et ma olin sunnitud selle ära ostma

Kuna peremehel oli hoovis üks teine liikur mida esimesest pilgust hirmsasti endale tahtsin siis tuli välja et neid saab osta vaid paarikaupa ja nii see läks...
Niiet köik eesti elfi omanikud, vöite mulle kirjutada ja joonistada

A eile oli jälle linna asja, ja juba Sikupillis hakkas "jama" peale. Keegi kõrvalautost vajutas signaali. Viskasin ehmunult pilgu ringi, et kellele krt ma nüüd ette sõitsin. Juht aga hoopis naeratas, lehvitas ja näitas pöialt.
Sama juhtus paarsada meetrit hiljem Juhkentalis. Ja esmareaktsioon oli mul sama - mis ma valesti tegin?
Krt talv otsa Kia-ga sõidetud, siis pole harjunud positiivsete reaktsioonidega.
Sama juhtus paarsada meetrit hiljem Juhkentalis. Ja esmareaktsioon oli mul sama - mis ma valesti tegin?
Krt talv otsa Kia-ga sõidetud, siis pole harjunud positiivsete reaktsioonidega.