Jannot teades ja tundes jääb ta kindlasti endiselt oma arvamusele kindlaks ja vastu rääkida tundub mõtetu...
aga vaidleks ikkagi vastu
Janno kirjutas:Kui teha foorumisse nn ühine esileht aga eraldi sissepääs siis on see ju ikkagi sama kui eraldi foorum.
Jah, teha eraldi foorum, kui "Uute MINI`liste" pealetulek ja huvi on suur - samas lootes ja eeldades, et sealgi tekib oma aktiivne kasutajaskond ja nad seda ise haldama hakkavad. Esialgu võiks siiski teha vaid lisa kategooria uute MINI`de jaoks ja vaadata kuidas üldse huvi on...
Kuna paljud tavakodanikud ei tee klassikalisel Minil ja BMW minil suurt vahet, siis oleks igati loogiline, et nad kuuluksid ühise doomeni nime alla.
Näiteks: kõik autoportaalid liigitavad meid ühte patta nagunii, miks siis peaksime hirmsasti vastu puiklema? Kui avada eesti suurim ja tuntuim auto kuulutuste portaal auto24.ee, siis ei ole auto otsingu valikus BMW nime all ühtegi "MINI" vaid eelnimetatu "MINI" figureerib eraldi, mille all on siis koos nii vanad klassikalised minid kui ka uued minid.
Janno kirjutas:Soodustusi on välja rääkida ju ka praegu võimalik. Miskipärast pole seda keegi vajalikuks pidanud. Ma ei usu,et mingi sooduka jaoks on mingi kindel autode arv klubis vms määraja.
Loomulikult on võimalik aga pigem pidasin silmas seda, et kui liikmeskond on suurem, siis on nende hulgas kindlasti ka inimesi, kes ise töötavad näiteks pesulates, toitlustuse kohtades, puhkekodudes jne. ehk et sellised võimalused ja soodustused ilmuvad välja iseenesest ja ei olegi vajadust kedagi kolmandat (võõrast, kellel pole minidega mingitki kokkupuudet) ära rääkida.
Olen olnud aastaid audiclubi foorumi kasutaja ja sealne süsteem, boonused klubi liikmetele erinevates kohtades jne. on väga kenasti välja kujunenud ja tuleb aina juurde. Miks ei võiks õppust võtta?
kindlasti ei ole määrav klubis autode arv ja ka liikmete koguarv. Tähtis oleks, et aktiivseid liikmeid oleks rohkem... aktiivsed liikmed aga pakuvad oma kogukonnale välja ideid ja soodustusi kasvõi oma tööalaselt või tutvustelt, kuidas nad vaid saaksid kasulikud olla.
Janno kirjutas:Palju uusi klubilisi oleks uute tutvuste näol küll tore aga sellega kaoks ka meie praeguse klubi õhkkond. Mina isiklikult leian küll, et see on SUPER.
Ken, võibolla oled selleks liiga vähestest üritustest osa võtnud, et seda tajuda.Suurema seltskonna puhul on ka üritusi raskem koordineerida. Praeguse seltskonna puhul on seda minu meelest üritusi korraldada väga lahe. Suurema seltskonna puhul astuksin ilmselt korraldamise poole pealt kõrvale.
Saab ju korraldada üritusi nii koos kui ka eraldi. Ja eesmärk ei olegi see, et nüüd saaks suure hurraaga suuri üritusi korraldada...
Janno kirjutas:Proovimisest (ühendada klassikaline ja BMW Mini) ei saa praegusel juhul rääkida. See on pöördumatu tegevus. Pärast neid kahte lahutada on pmts võimatu.
Las olla siis pöördumatu, järelikult õnnestus "proovimine" edukalt. Ega siis meie oma foorumit ei kaota ja kuhugi varju jää, tulevad lihtsalt uued kõrvale ja anname neile võimaluse arendada oma liikmeskonda. Hetkel ju uute MINIDE foorum kui selline puudub.
Janno kirjutas:Nende võrdlemine tundub minu jaoks üldse kuidagi kohatu.Sarnane on pmts ainult nimi. Aga selle üle on eelnevates postitusetes juba küllalt arutletud...
Olgem ausad, et nad näevad ikka suhteliselt sarnased välja. Selge see, et üks on modernsem ja mõned nurgad on saanud uue vormi aga üldpilt on sarnane.
Paljud räägivad, et "sarnane on põhimõtteliselt ainult nimi", siis minu arvates on see selge liialdus. Nagu ennist mainisin on nad välise vaatluse põhjal suhteliselt sarnased.
Lisaksin siinkohal ka ühe illustreeriva pildi:
Janno kirjutas:Liiga palju asju on autodel absoluutselt erinevat. Kui BMW Mini omanik teeb alateema elektroonika kohta siis „meil“ ei ole sel teemal eriti palju kaasa rääkida.
Kui mina paneksin oma autole peale Honda VTEC mootori, kas mind siis põlataks või ei lastaks enam foorumis osaleda, kuna tegemist ei ole enam otseselt klassikalise mini`ga ja ei saa enam mootori teemadel kaasa rääkida?
või kui paneksin peale Hayabusa mootori, siis peaksin liituma hoopis mõne motofoorumiga?
Kokkuvõtlikult tahaksin öelda seda, et MINI`liste pealetulekuga hullemaks ju ikka minna ei saa, pigem ikka paremaks. Kui vastumeel on ikka nii suur ja oht et nad meie foorumi ära solgivad, siis kõige lihtsam ja parem lahendus on teha eraldi foorum ja esilehel anda inimestel võimalus, kuhu nad siseneda soovivad - kas klassikaliste mini`de foorumisse või uute MINI`de foorumisse.