Aga seda mitte netti pannes vaid kuskil kellegi info pangas oleks kirjas, ning ainult teatud inimestel oleks sinna ligi pääs.
TEID ETTE TÄNADES MINIKLUBI RAHVAS

Alustame sinu minist:)miniest kirjutas:Vöiks teha MINIde andme paasi, kus oleks köik meie klubi liikmete masinate kirjeldused, eripärad ja muud mis on just iseloomulikud sinu MINIle, et kui keegi peaks midagi ära varastama, oleks hea tuvastada, kellele see vöi see asi kuulub.
Aga seda mitte netti pannes vaid kuskil kellegi info pangas oleks kirjas, ning ainult teatud inimestel oleks sinna ligi pääs.
Margus kirjutas:Alustame sinu minist:)
Muide minu omad asuvad klaaskappis ja tunnevad seal präegast üsna turvaliselt.Margus kirjutas:Alustame sinu minist:)miniest kirjutas:Vöiks teha MINIde andme paasi, kus oleks köik meie klubi liikmete masinate kirjeldused, eripärad ja muud mis on just iseloomulikud sinu MINIle, et kui keegi peaks midagi ära varastama, oleks hea tuvastada, kellele see vöi see asi kuulub.
Seda ma ei väidagi, et midagi ei võiks juhtuda. Silmatorkav auto ja lõbusõiduks sobib hästi. Ja seda päris kindlasti kohe, et sõita need lõbujanulised üldiselt ei oska (sellest ka isikliku auto puudus ja vajadus võõraste rataste järele) ja kulminatsioon on sageli kasutuskõlbmatu vrakk.henry kirjutas:ma nii "ah-tühja-minuga-küll-ei-juhtu" suhtumisega ei äärneks. just see vindine lõbusõitja võib sõita su just rekitud masina esimese puu otsa. mina paigaldan igatahes selle monitooringu karbi enda autole, millest siin kusagil mujal rubriigis juttu oli. aga iga kroomliistu ja rattapolti küll registreerima pole mõtet hakata.