klubilistele hinnasula

jahh, tegemist sama autoga...kuid....arvele võtmine...kena number...remont (auto oli odav just tegemata remondi pärast)...õlivahetus...ja muidugi müük Tallinnasvahur106 kirjutas:Ma pigem juhiks tähelepanu, et äkki on hoopis tegemist selle autoga siin: http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... _missing=1
(vt auto andmeid, kleepse tagakapotil, velgi jne).
Siit johtuvalt täitsa huvitaks, millist hinnasula sa klubilistele pakud auto kohta, mille ostsid 29K-ga ning myyd 45K-ga??
käru peal sai ta poest ära toodud ja ehk 50 km olen temaga siin sõitnud (remondi kohta,bensukasse,ülevaatus) !!! Millist läbisõitu eelmine omanik näitas seda ma isegi tol korral ei pidanud vajalikuks vaadata. Ostsin auto kohapeal käies. See auto on ikkagi puhas emotsioon ja iga pisiasi on oluline ka numbrimärk ma leian...Mis aga kõige parem ja toredam et auto on tõeliselt heas korras...kõik asjad toimivad ja funkkavad...naera ja sõida ja vaata kuidas teised naeravad kui sina sõidadvahur106 kirjutas:to smoke: ei vaidlegi üldse vastu. lõplik hind kujuneb pakkumise-nõustumuse teel:) vast aitaks küsitud hinnaga müümisele kaasa see, kui kirjeldad täpsemalt tehtud remonditöid jms. mind teeb hetkel pisut ettevaatlikuks see 14K, mis sa ostetud autoga sõitnud oled ning asjaolu, et nimetet auto osteti ära ca kuu-poolteist tagasi.... (vastuväited oodatud) ja isiklikult numbrimärk on auto juures kõige vähem määravam - puhtalt selle eest 15 000 krooni juurde ei maksaks.
to kristjan: mis masinad sul müügis on ning mis hinnaga?
Ma saan aru et kommentaari autor ise plekitööd armastab sepistada ja käed selle töö järele sügelevad , kuid paanikaks , sõbrad- pole mingit põhjust..E-riik kirjutas:kõnealusel masinal on tiibade ühenduskohtades paistab kobrutav rooste, A plekid on väga kahtlased - antud märgid tähendavad, et lood on juba väga halvad ning uuel omanikul oleks vaja arvestada kõigi tavapäraste plekkide (uksed, tiivad, Aplekid, esipõll jne) vahetusega ning väga mahukate keretöödega. kokkuvõtvalt kutsutakse seda auto restaureerimiseks ning antud projekti eelarvest ma siinkohal rääkida ei tahaks. kahjuks tundub mulle, et see auto järgmise omaniku käes igapäevaliikurina kaua vastu ei pea, R.Ooste krõbistamist on juba neti vahenduselgi kuulda.
autona ostes kehvake ning projektiks kallivõitu.
Ei ole Kristjani jagu. Müümisel on tema vaid kontaktisikuks. Varem sõitis sellega hoopis Tanel.miniac kirjutas:Ise küsisin, ise vastan ka: http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html Nagu siit näha, on Kristjani üks auto juba müügis. Väga kobe välimus ja hind igatahes.