M:Mini pildid lõpuks üleval
M:Mini pildid lõpuks üleval
Vaadata saab aadressil http://pilt.ee/rohesilmne Huvi korral saadan pilte juurde. Minil nüüd allahindlus. kui huvi siis kirjuta! Pildi vaatamiseks kliki vasakul serval Minu pildid.
Ei pea nüüd kohe nii karmilt, et "oopeli omad" ... Ka eestis on virmasid, kes teevad ükstaspuha missugusele massinale sobivas mõõdus rattad alla. Küsi ainult. Siingi foorumis on käsitletud näiteks Türil asuvat töökoda nimega Mewitep.
Mina olen säänseid velgi mitmetel masinatel all näind. Mõni opel ilmselt ka nende hulgas.
Mina olen säänseid velgi mitmetel masinatel all näind. Mõni opel ilmselt ka nende hulgas.
Miks siis kohe "karmilt"? (Opeli) originaalvaluvelg pole küll asi, mida häbenema või halvaks pidama peaks. Nagu ütlesin, endalgi sellised – suht kerged ja korralikud kusjuures.
Kunagi olen Mazdale ka Petsil/Mewitwpil lasknud veljed teha. Vähe kaalukad olid, aga virisemiseks küll põhjust ei leia...
Parimat,
kullokas
Kunagi olen Mazdale ka Petsil/Mewitwpil lasknud veljed teha. Vähe kaalukad olid, aga virisemiseks küll põhjust ei leia...
Parimat,
kullokas
Ei midagi "karmi". Lihtsalt mulle on mulje jäänud et üldiselt on väga vähe automarke, veel vähem mudeleid, millele saaks omistada kindlaid velgi. Uuematel autodel küll. Vanematel pigem mitte. Sestap ei tahtnud ma äste uskuda, et need just Opelile omased rattad on. Et olen ka muid autosid nendel veeremas näinud.
Lisaks ei armasta ma emotikone. Vahest ikka. Aga mu eelmises sõnumis oleks võinud alguses olla selline nägu
Oleks ehk arusaadavam olnud.
Kuidas su kuldmuna muidu veereb? Või kas üldse praegu?
Lisaks ei armasta ma emotikone. Vahest ikka. Aga mu eelmises sõnumis oleks võinud alguses olla selline nägu

Kuidas su kuldmuna muidu veereb? Või kas üldse praegu?