Mini Morrisel esiklaas ja tihend
vin XA2F1N333856A. Mini Morris 42-001/1970 1000/XA2F1 1,0 esiklaasi oleks vaja
Re: Mini Morrisel esiklaas ja tihend
Üldiselt klassikalisel Minil juppide otsimiseks vin koodi vaja pole, kui just viimastel ja siis ka rohkem toite-süüte süsteemis. Suures laastus kõigil läbi aastate jupid ühesugused.
Aga esiklaasi ostsin mina aastal 2010 Tallinnast Peterburi mnt olevast klaasi firmast, tava klaas maksis mingi 800eeki.
Eino
Aga esiklaasi ostsin mina aastal 2010 Tallinnast Peterburi mnt olevast klaasi firmast, tava klaas maksis mingi 800eeki.
Eino
vahendan minitronist osi. +358405940508 või eino.fn@gmail.com, +37256608941,
http://www.glassdrive.ee/Kontakt?gclid= ... tAodeVwA0Q
Kas tihendit pakuvad seda ei tea aga Minitronis on tihend 13,50€ ja kiil 6,00€
eino
Kas tihendit pakuvad seda ei tea aga Minitronis on tihend 13,50€ ja kiil 6,00€
eino

Mina ostsin ca 4a tagasi Kadaka tee 70 asuvast www.klaasiteenindus.ee Hind ca sama, mis Eino kirjutas.
Cooper Sport
Glassdrive'st just tellisin omale. Pole veel kätte saanud, aga vast on ikka õige jupp. Hind oli kusagil €52 kanti kopikatega. Nii palju kui uurisin, siis on läbi aastate esiklaas täpselt sama ning ka tihendid. Alates 93 on tihendid pisut laiemad, aga pidid sama hästi istuma vanemale autole.
with a mini (in pieces!)
Glassdrive'is siis kirgas e valge klaas 52,40€ ja kerge roheka tooniga klaas 83€
paigaldus 17€
Autoklaas1'es pakutakse pronksi tooniga klaasi(see peaks olema päikest tagasi peegeldav klaas) 174€ ja roheka tooniga klaasi mis pidavat sobima MPI-dele, peegli kinnitus erinevus, hinnaga 153€
Paigaldus 44€
Ja autoklaas1 tihendit tellida ei saa
Lisaks siia veel et galssdrive tegi neti teel hinna pakkumise 15 minutiga, kui autoklaas1-l kulus selleks 3,5 tööpäeva.
Minagi tellisin Glassdrive'ist omale roheka klaasi ära ja ootan...
paigaldus 17€
Autoklaas1'es pakutakse pronksi tooniga klaasi(see peaks olema päikest tagasi peegeldav klaas) 174€ ja roheka tooniga klaasi mis pidavat sobima MPI-dele, peegli kinnitus erinevus, hinnaga 153€
Paigaldus 44€
Ja autoklaas1 tihendit tellida ei saa
Lisaks siia veel et galssdrive tegi neti teel hinna pakkumise 15 minutiga, kui autoklaas1-l kulus selleks 3,5 tööpäeva.
Minagi tellisin Glassdrive'ist omale roheka klaasi ära ja ootan...
Vtec tahab....
Mina sain Glassdrive'st oma kätte, üleni läbipaistev. Hind nagu Martty kirjutab. Pole veel jõudnud ette panna, aga tundub õige tükk olevat.
with a mini (in pieces!)
uurisin glassdrive'st hinda ja võrreldes varasemtate postitustega on ikka hirmus kalliks keeratud see.. 
//
Tere,
See auto Mini Rover esineb ka Austin Mini 1959-1999 nime all. (Klaasi mõõdud 1170x418 mm)
Me saame tellida kergelt rohekat tooni esiklaasi hinnaga 150,00€ ja rohekat tooni esiklaasi rohelise päikeseribaga 160,00€
Uus tihend maksab 27,00€
Paigaldus maksab 30,00 €
//

//
Tere,
See auto Mini Rover esineb ka Austin Mini 1959-1999 nime all. (Klaasi mõõdud 1170x418 mm)
Me saame tellida kergelt rohekat tooni esiklaasi hinnaga 150,00€ ja rohekat tooni esiklaasi rohelise päikeseribaga 160,00€
Uus tihend maksab 27,00€
Paigaldus maksab 30,00 €
//
Eks elu lähe ju edasi ja ega asjad kallimaks lähe, raha läheb odavamaks.
minu hala peale lubati 15% alet teha 

Ehk kasulik info - tellisin esiklaasi Minispares-st, klaas saabus õnnelikult kohale ja oli väga korralikult pakitud. Transport küll tiba kallim ja peab kinnitama et saad aru et on risk et saad klaasi asemel killud
.