Miniklubi kalender 2018
Miniklubi kalender 2018
Alles valminud 2017 aasta kalender ei ole veel jahtuda jõudnud, kui juba sai paika 2018 aasta kalendri teema - Mini teel.
Igaüks mõistab seda nii nagu mõistab. Olgu siis kiirteel, metsateel, silla all, silla peal, truubi sees vms...
Detsembri algul vaatame pildid üle ning otsustame, millised saavad koha kalendris.
Igaüks mõistab seda nii nagu mõistab. Olgu siis kiirteel, metsateel, silla all, silla peal, truubi sees vms...
Detsembri algul vaatame pildid üle ning otsustame, millised saavad koha kalendris.
Cooper Sport
Re: Miniklubi kalender 2018
Tuletan teemat meelde!
Madis on ainuke, kes seni vabatahtlikult on mulle pildi teele pannud!
Veel jõuab pilte teha!
Madis on ainuke, kes seni vabatahtlikult on mulle pildi teele pannud!
Veel jõuab pilte teha!
Cooper Sport
Kurat, ei jõua - juppideks teine võetud 
Aga vaatan, mingi klõpsu vast ikka tegin sel aastal.

Aga vaatan, mingi klõpsu vast ikka tegin sel aastal.
with a mini (in pieces!)
Kalendrisse lähevad järgmised pildid: https://www.dropbox.com/sh/ptm9n2greb56 ... 7iiPa?dl=0
Palun kibekiirelt teada anda, mitu tk keegi soovib! Hind sõltub kogusest aga suurusjärk ikka ilmselt sama, mis varasematel aastatel.
Palun kibekiirelt teada anda, mitu tk keegi soovib! Hind sõltub kogusest aga suurusjärk ikka ilmselt sama, mis varasematel aastatel.
Cooper Sport
Kalendri esimene versioon: https://www.dropbox.com/s/c0m9vijlq31hd ... 7.pdf?dl=0
Kas paneme kalendrisse sünnipäevad nagu kunagi olid või ei? Aega selleks on nädala lõpuni. Kes tahavad enda pilti konkreetsesse kuusse, andke teada. Kes ees-see esimene
Arvesse lähevad siin foorumi postitused.
Kas paneme kalendrisse sünnipäevad nagu kunagi olid või ei? Aega selleks on nädala lõpuni. Kes tahavad enda pilti konkreetsesse kuusse, andke teada. Kes ees-see esimene

Cooper Sport
Hei. Madise sünnipäev 11 oktoober. Paneksime siis vastavasisulise pildi ka oktoobriks
C´mon join the joyride
Minu sünnipäeva võib kalendrisse panna - 27. juuni.
Mul kuu osas eelistusi pole, aga kui mai veel vaba, siis võib sinna panna. Mais jäin ka Miniga kaamera ette
Mul kuu osas eelistusi pole, aga kui mai veel vaba, siis võib sinna panna. Mais jäin ka Miniga kaamera ette

Tundub, et enamus siiski pole huvitatud sünnipäevade kalendrisse panemisest.Annaks siis kalendri töösse.
Cooper Sport
Mulle üks palun!
Meelde võiks tuletada Miniga seotud tähtpäevi (esimene ja viimane vana Mini jms)
Aga see vist läheb kiireks.
Meelde võiks tuletada Miniga seotud tähtpäevi (esimene ja viimane vana Mini jms)
Aga see vist läheb kiireks.
-
Sooviks ka ühte kalendrit 

Kalendrid on minu käes. Hind on 10€/tk, kes tellis, võib järele tulla.
Cooper Sport