Õhtusöök Minilistega (iga kuu esimene kolmapäev)!
Re: Õhtusöök Minilistega (iga kuu esimene kolmapäev)!
Broneerisin Musus meile 10. kohalise laua kella 19-ks.
Kui meid peaks rohkem tulema, siis võtame kohti juurde
Kui meid peaks rohkem tulema, siis võtame kohti juurde

6. september siis? Koha ideid?
EDIT: Ahhh kurat! Ma olen Eestist ära
EDIT: Ahhh kurat! Ma olen Eestist ära

with a mini (in pieces!)
Kuidas siis jääb? Teeme õhtusöögi homme, või järgmise nädala kolmapäeval?
Lisaks heas seltskonnas söömisele peame sügisese väljasõidu/talgu mõtteid vahetama
Lisaks heas seltskonnas söömisele peame sügisese väljasõidu/talgu mõtteid vahetama

Kuna tänase kasuks kätemerd ei tulnud ning Eero ja Janno täna osaleda ei saa, siis teeme õhtusöögi järgmisel kolmapäeval, 13. septembril.
Heade ja põnevate söögikohtade ettepanekud on teretulnud

Mulle vist sobib ka järgmine paremini.Margo kirjutas:Kuna tänase kasuks kätemerd ei tulnud ning Eero ja Janno täna osaleda ei saa, siis teeme õhtusöögi järgmisel kolmapäeval, 13. septembril.
Vtec tahab....
Mina olen ka sel kolmapäeval väljamaal 

with a mini (in pieces!)
Nii, kolmapäev käes, tuleb ühine söömine või mitte? 

Kas ōhtusöögil vōivad osaleda aind vanaaegsete retropillide omanikud vōi on sobilik ka uue mini Omanis? 

Oktoober juba ukse ees.
Teeme siis oktoobri esimesel kolmapäeval, 4. oktoober?
Mulle tundub ka kahtlane, et sügistuuri sel aastal õnnestub teha. Võib-olla siis planeerida siis kokku kaks üritust?
Teeme siis oktoobri esimesel kolmapäeval, 4. oktoober?
Mulle tundub ka kahtlane, et sügistuuri sel aastal õnnestub teha. Võib-olla siis planeerida siis kokku kaks üritust?
with a mini (in pieces!)
Hei.
Eero kas mõtlesid two-in-one üritusena teha koos õhtusöök ja sügistuur?
Kui mitte kas poleks huvitatud sellisest asjast? Paneks omale tabelisse kirja. 4-nda kuupäeva oktoobris kui asi kindel
Kuskil Tallinna ümbruses mõni kena koht õhtusöögiks, et ühissõiduna sinna liikuda?
Eero kas mõtlesid two-in-one üritusena teha koos õhtusöök ja sügistuur?
Kui mitte kas poleks huvitatud sellisest asjast? Paneks omale tabelisse kirja. 4-nda kuupäeva oktoobris kui asi kindel
Kuskil Tallinna ümbruses mõni kena koht õhtusöögiks, et ühissõiduna sinna liikuda?
C´mon join the joyride
See mu mõte oli jah, et liidaks need kaks üritust kokku. Tundub, et kõigil on kiire ja mingi suurema ürituse kokkuvõtmist eriti ei paista. Kui me just ei poogi end mõne muu seltskonna hooaja lõpule kaasa.
Aga 4. oktoober õhtusööki võiks teha kindlasti. Kui nüüd keegi vaid mingit kohta pakuks - mulle turgatavad pähe vaid vanalinna restoranid, kuhu autoga väga ligi ei pääse.
Aga 4. oktoober õhtusööki võiks teha kindlasti. Kui nüüd keegi vaid mingit kohta pakuks - mulle turgatavad pähe vaid vanalinna restoranid, kuhu autoga väga ligi ei pääse.
with a mini (in pieces!)
Mul kahjuks pole võimalik täna kohale tulla. Perekondlikud kohustused...
Cooper Sport
Ka mina ei saa täna osaleda, suvi lahkus ootamatult ja võttis osa tervisest kaasa.
Olen nõus, et hooaja lõpetamiseks võiks õhtust/lõunat/hommikust süüa kuskil, kuhu saaks Miniga sõita.
Olen nõus, et hooaja lõpetamiseks võiks õhtust/lõunat/hommikust süüa kuskil, kuhu saaks Miniga sõita.