Õhtusöök Minilistega (iga kuu esimene kolmapäev)!
Re: Õhtusöök Minilistega (iga kuu esimene kolmapäev)!
Tulen täna õhtul hea meelega Eero pakutud Hotokasse einestama ja plaane arutama.
Kui nad tõesti kell 20 uksed sulgevad, siis oleks mõistlik tulijatel soovitud road kella 19-ks ette tellida.
Kui nad tõesti kell 20 uksed sulgevad, siis oleks mõistlik tulijatel soovitud road kella 19-ks ette tellida.
Tundub, et huvi käib ilmaga käsikäes. Võime püüda leida muud aega, mis paremini sobib või ootame siis järgmist, märtsikuu esimest kolmapäeva.
with a mini (in pieces!)
Mina oleks veel tulija.
Ootan kella 18:00-ni kas siin teemas või telefonitsi tagasisidet. Huvi puudumisel toimetan teiste plaanidega
Ootan kella 18:00-ni kas siin teemas või telefonitsi tagasisidet. Huvi puudumisel toimetan teiste plaanidega

Olen ka edasilükkamise poolt! Kokku saada oleks vaja, plaanid vajavad arutamist aga täna lihtsalt ei sobi.
Cooper Sport
Käisin nädalavahetusel Hotokas - mõnus koht. Aga ma arvan, et selle võiks jätta mõneks suvele lähemaks kohtumiseks.
Ja tundub, et ega enne märtsikuud me vist kampa kokku ei saa. Kuid tasuks seda juba planeerima vist asuda, muidu ei saa 4. märtsil oma punti kokku
Ja tundub, et ega enne märtsikuud me vist kampa kokku ei saa. Kuid tasuks seda juba planeerima vist asuda, muidu ei saa 4. märtsil oma punti kokku

with a mini (in pieces!)
Mina olen tulemas sööma kuhu vaja 

Vtec tahab....
Martty, tundub et hetkel me ainukesed huvilised ja kuna mul eelistusi ei ole (võiks jääda Tallinna piiresse), siis paku mingi koht välja 
Võib-olla tuleb päeva jooksul sööjaid juurde.

Võib-olla tuleb päeva jooksul sööjaid juurde.
Mina olen ka tulija kui öeldakse, et kuhu. Ise ei viitsi hetkel selles osas kaasa mõelda.
Aga täna peaks kindlasti tegema. Ammu pole trehvanud.
Aga täna peaks kindlasti tegema. Ammu pole trehvanud.
with a mini (in pieces!)
Tänane päev ei paista suuremaks kogunemiseks sobivat, seega lükkame edasi?
Pakun välja järgmise nädala teisipäeva (10.03) õhtu.
Pakun välja järgmise nädala teisipäeva (10.03) õhtu.
Teisipäev sobib.
Pubis Seiklusjutte Maalt ja Merelt ?
Pubis Seiklusjutte Maalt ja Merelt ?
Vtec tahab....
Sobib kuupäev ja koht.
with a mini (in pieces!)
Olen (oleme) täna õhtul kohal.
Me oleme ka 3 kesi kohal
Lauda vast kinni ei hakka panema, teisel korrusel peaks niisamagi suht suur laud olema.
Lauda vast kinni ei hakka panema, teisel korrusel peaks niisamagi suht suur laud olema.
Vtec tahab....