Jöudsin siis tegelase juurde ja selgub, et tal teine samasugune veel pakkuda

Igatahes enda vöidetud punase viisin minema tol päeval. Masin on 11 aastat seisnud kasvuhoones vöi öues, ei teagi täpselt. Igatahes kohapeal käima ei läind ja ega ei proovinudki väga. Paagis oli löhna järgi samuti 11 aastat vana asi. Panime tellisele köiega järgi ja panime punuma mööda bundekaid. Esimeses tanklas panin paagi täis (10liitrit mahtus

Aga millised emotsioonid

Kuidas ma ta Eestisse saan, seda ei te veel. Kipun arvama, et söites ja mölemaga koos söbraga

Aga autost kah.
Eriti ma Minidest ei tea midagi, aga:
'90 aasta mk2
punane
1.0 30kw paberite järgi.
Kerepoolest algaja järgi üsna okei, uksed ja pagass on servadest mädad. Kiire köne Uskule ja ta rääkis ka mönest kohast näiteks esipöll, mis tundub mul okei olevat. Pagassis tule all on üks auk ja mujal nagu läbivat küll ei näind. Pöhi on ka ühes tükis aga ei tea kui pehme...
Elektroonika enamus töötab, ainult ohutuled ei toimi ja suunad kord pölevad kord vilguvad ulmekiiresti. Soojalt töusevad pöörded ka kuidagi körgele 2000-2500pöördeni..
rehvid ka hirmus pragulised, a mul uied ka juba leitud.
Mustast '86 aasta mk2st rääkides, siis see on veel müüja juures, samuti 11 aastat seisnud, aga tal luugid ja uksed korralikud, samas muu kere selline hullem...seega kiired arvutused näitavad et kahest saab ühe timlei pilli küll ja teisest saab ka asja

aga pilte ja andke nöu ja ideid.
Ahjaa plaanidest niipalju et hirmasti meeldivad sama stiili 13x7 tolli veljed, aga kas need nende orikate plastikute alla ka mahuvad vöi?
Iluvöre on pagassis miskipärast...
ning mustast paar slaidi