Õhtusöök Minilistega (iga kuu esimene kolmapäev)!
Re: Õhtusöök Minilistega (iga kuu esimene kolmapäev)!
Mille eest ja kellele Härra soovib maksta?
a.
a.
Ühes teemas soovitasin mitte torkida hakkab haisema 

vahendan minitronist osi. +358405940508 või eino.fn@gmail.com, +37256608941,
-
söögi ja joogi eest restoraanile
Igaüks maksab ise selle eest, mida ta tellinud on. Kuidas muudmoodi see välja peaks nägema? Mis selle küsimuse eesmärk oli?
Cooper Sport
-
ma algul mõtlesin et kes kutsub se maksab ja selle küsimuse eesmärk oli teada saada 

Kasutajanimed "Härra Ohtla" ja "algaja" on nüüdsest nii IP kui kasutajanime järgi bännitud. Persoon (mõlemad kasutajad on sama IP pealt registreeritud), kes antud identiteedivargusega tegeles elab IP järgi Põhja Tallinnas. Kui antud tegevus peaks jätkuma siis teavitatakse sellest kasutaja teenusepakkujat ja politseid.
Administraator
Administraator
Ehk siis see selleks.
Troll on troll on troll.
Troll on troll on troll.
Aplaus Helenile!helen kirjutas:Kasutajanimed "Härra Ohtla" ja "algaja" on nüüdsest nii IP kui kasutajanime järgi bännitud. Persoon (mõlemad kasutajad on sama IP pealt registreeritud), kes antud identiteedivargusega tegeles elab IP järgi Põhja Tallinnas. Kui antud tegevus peaks jätkuma siis teavitatakse sellest kasutaja teenusepakkujat ja politseid.
Administraator

Cooper Sport
jei! Kuigi tegelase ruuteri restart toob talle ka tõenäoliselt uue IP.
Ma leidsin vahepeal üles siukese nimekirja, nagu vihatud kasutajad ja härra läks kohe kirja.
Ma leidsin vahepeal üles siukese nimekirja, nagu vihatud kasutajad ja härra läks kohe kirja.
with a mini (in pieces!)
Vähemalt on näha, et meil on tasemel administraator 
Ja ehk varsti enam uusi kasutajaid niisama juurde tekitada ei saa (ilma teatud isikute heakskiiduta).

Ja ehk varsti enam uusi kasutajaid niisama juurde tekitada ei saa (ilma teatud isikute heakskiiduta).
Cooper Sport
Niipalju kui ma tean siis kasutajaid ei saa juba praegu ilma administraatori loata registreerida. Probleem on aga selles ,et välja kuhu saaks nö oma palve ja tõsise soovi väljendada ei olegi registreerimise külge nii kerge tekitada. Seega ei ole millesti lähtuda uute registreerujate väärtuse hindamisel.
Üks variant on töesti leiutada miskeid lisa turvaelemente regamisel, samas pole eriti ükski autofoorum sellega vaeva näinud.
Lihtsalt kontroll on tugevam, iga selline "tere kuule ma olen idikas ja omaarust teen mahedalt nalja" kääbik bännitakse loetud minutite/tundidega mitte ei lasta neil edasi jahuda nädalaaega kuni köigil totaalne siiber on. Ma saan aru, et see pole nii lihtne ja inimestel on oma elu ka peale foorumi lugemise, seepärast on adminni öigustega isikuid suuremates autofoorumites rohkem kui üks tavaliselt.
See polnud minupoolt kriitika selle foorumi otsustajate vastu, vaid näide kuidas see mujal toimib.
Lihtsalt kontroll on tugevam, iga selline "tere kuule ma olen idikas ja omaarust teen mahedalt nalja" kääbik bännitakse loetud minutite/tundidega mitte ei lasta neil edasi jahuda nädalaaega kuni köigil totaalne siiber on. Ma saan aru, et see pole nii lihtne ja inimestel on oma elu ka peale foorumi lugemise, seepärast on adminni öigustega isikuid suuremates autofoorumites rohkem kui üks tavaliselt.
See polnud minupoolt kriitika selle foorumi otsustajate vastu, vaid näide kuidas see mujal toimib.
Üksiku Riley Elfi klubi
Nii ta tõesti olema peakski aga momendil on adminni õigused tõesti inimestel kes vist igapäevaselt meie foorumit ei loe. Aga see on teema mida saame juba õhtusöögil arendada ja miskise mõistliku lahenduse leida.
Oi. Kahjuks selgus nüüd selline tõsilugu, et olime varem ennast ära lubanud ühele pintsakutega üritisele. Kui väga me ka ei tahaks ei saa me kahjuks seekordsel üritusel osaleda.
a ja h

Mina olen osalemas taaskord üksi
Härra läks puhkama...
Homme kell 19.00 siis Clazzis.

Homme kell 19.00 siis Clazzis.