Päevast,
Tunnistan ausalt, mina olin need eelmistel Suvepäevadel väljahõigatud kuupäevad unustanud. Kui need kuupäevad sobivad Einole ja ka enamustele Minilistele, siis sel ajal Miniklubi suvepäevad Saaremaal ka toimuvad; lihtne

Varane kuupäevade paikasaamine oleks kasulik nii meile endile kui ka Einole, et ta saaks lisaks praami broneerimisele ka soomlastele Suvepäevade aja välja pakkuda.
Loomulikult oleks hästi tore kui Minisid ja Minilisi koguneks võimalikult palju. Ise ootaks ka kohtumist Soome Minilistega (mis sest, et ma soome keelt ei oska

), aga tuleb tõele näkku vaadata, kõiki Minisid ja Minilisi ühel nädalavahetusel ühte kohte kohe kuidagi ei saa. Seda enam, et Eestimaa suvi on lühike ja käputäs suviseid nädalavahetusi on kõikvõimalikke üritusi täis pikitud, et ka parima tahtmise korral ei jõua igale poole kuhu tahaks
Nii et Eino, paku Tibutiimile sobivaim, või äärmisel juhul kaks sobivaimat nädalavahetust välja ja ülejäänud Minilised andke varakult märku, kes oleksid tulijad. Märtsi lõpp ei ole nii kaugel kui ta hetkel tundub, eriti kui me peaksime hakkama kahe nädalavahetuse vahel valima