2010 Miniklubi suvepäevad (02-04.07)
Re: 2010 Miniklubi suvepäevad (02-04.07)
Olen kindlasti järgmises sõidu ajal olemas, aga seekord kahjuks aga ei saa tulla, aga Leila on miniga kindlalt platsil koos sõbrannaga 

Kuna kohe kohe üritus käsil, siis viimane aeg teha nimekiri, mida keegi kaasa võtab varustuse osas
Janno võtab kossupalli ja petanque'i
mul võrkpall pagassis,
On veel kellelgi mingeid (mängu)tarvikuid mida kaasa võtta, et saaks nädalavahetuse jooksul aega veeta?
Äkki kellelgi ka mingi patareidel mp3 mängiv sang käepärast, saaks muusikat nautida?
Ja kui kellelgi käepärast üks kirsa või suuuur kummik, siis need oleks ka teretulnud, ühiste mängude jaoks tarvis

Janno võtab kossupalli ja petanque'i
mul võrkpall pagassis,
On veel kellelgi mingeid (mängu)tarvikuid mida kaasa võtta, et saaks nädalavahetuse jooksul aega veeta?
Äkki kellelgi ka mingi patareidel mp3 mängiv sang käepärast, saaks muusikat nautida?
Ja kui kellelgi käepärast üks kirsa või suuuur kummik, siis need oleks ka teretulnud, ühiste mängude jaoks tarvis

Voin visata sanga koormasse, kuid mp3 ta ei tunnista ainult audio.
Kas oleks tarvilik?
Kas oleks tarvilik?
Võtan kuuuummiku ja veel ühe mängu mida ei ütle, sest tean et seda ei võta keegi

vahendan minitronist osi. +358405940508 või eino.fn@gmail.com, +37256608941,
Mis kellast ja kus te Pärnus plaanite peatuse teha? Mina+1 liituks ka hea meelega.
No Pärnusse sõidame vast mingi 1,5h. Seega 19.30 võiks Pärnus olla. Saada PS`iga telefon ja helistame.
Ilmselt me ikka sinna linnapiirile (Lätipoolsele) suurde poodi lähme. Mis autoga tegu? Tutvusta ennast natukene.
Ilmselt me ikka sinna linnapiirile (Lätipoolsele) suurde poodi lähme. Mis autoga tegu? Tutvusta ennast natukene.
Cooper Sport
Auto pilt on foorumis täitsa olemas - Vello mini. Kuna mu isal on vanu autosid rohkem kui see Mini, siis nüüdseks on kujunenud see minu autoks. Kohtusin Pärnus Hansapäevade raames paari teise Mini-omanikuga ning kuulsin sellest toredast üritusest.
Arvatavasti mõtlete lätipoolse suure poe all Kaubamajakat, kus on toidupood Rimi. Kohtume siis seal kell 19:30.
Arvatavasti mõtlete lätipoolse suure poe all Kaubamajakat, kus on toidupood Rimi. Kohtume siis seal kell 19:30.
Kas ööbimisest oleks pidanud varem teada andma?
Jääksin hea meelega voodisse magama, aga kas ka vabu kohti võib olla:)
Mina saaksin kaasa võtta kossu palli ja aliase.
Jääksin hea meelega voodisse magama, aga kas ka vabu kohti võib olla:)
Mina saaksin kaasa võtta kossu palli ja aliase.
Leyland Mini 1000 '77 & Rover Mini 1000 '90
Ööbimiskoha otsustab igaüks kohapeal (tuba majas või kämpa), kui just varem juba telkimisplaani ei ole. Kämpinguid peaks jaguma, kuna sel ajal seal kedagi peale meie ei ole.
Cooper Sport
Vast leiab ka mõne pistiku.Siis oleks ka pikendusest kasuArgo kirjutas:Äkki kellelgi ka mingi patareidel mp3 mängiv sang käepärast, saaks muusikat nautida?

Aga seda mainiti küll mitu korda, et peale kella 23 on öörahu ja siis ei tohiks enam läbi võimendi muusikat lasta

Cooper Sport
Helistasin täna lemmenranda ja kämpadega nii, et reede ööseks pidid mõned kämpad olema kuid laupäevaks pidid olema kõik juba reserveeritud
.
kuid tegelikult neljase kämpa ja neljase toa hind oli üks ja sama. 800 eeku, ning vabasid tubasid pidi hetkel veel olema.
Endale panin kinni kahese toa 480 eeku, kuid hetkleseisuga otsustasime ikkagi telgis ööbida.
Kas keegi on sellest toast huvitatud? Kui ei siis tühistan homme päeval selle proneeringu.
andreas

kuid tegelikult neljase kämpa ja neljase toa hind oli üks ja sama. 800 eeku, ning vabasid tubasid pidi hetkel veel olema.
Endale panin kinni kahese toa 480 eeku, kuid hetkleseisuga otsustasime ikkagi telgis ööbida.
Kas keegi on sellest toast huvitatud? Kui ei siis tühistan homme päeval selle proneeringu.
andreas
Andreas,kas ütlesid ka,et oled Miniga tulemas?Ehk on need bronnitud meile.Mulle väideti,et nende hooaeg hakkab alles peale meie üritust.Kui aga tõesti kämpad hõivatud siis ehk olen toast huvitet.Küsin sealt hommikul järgi.
Cooper Sport
Rääkisin neile et klubi ja muud jutud. Väidetavalt olid nad meist kuulnud küll kuid keegi teine oli teinud kämpadele bronni.
helistan ja uurin hommikupoole lähemalt.
helistan ja uurin hommikupoole lähemalt.
Nii, mind võib kahjuks maha võtta nimekirjast. Igasuguste plaanide kiuste mis see nv oleks teha saanud on ikka töökohustused need mis peale pidid jääma.
with a mini (in pieces!)