Janno Mini MK V 1,3 91a (969 AZZ) MÜÜDUD!
Tänan siis jõudis ca nädalaga minuni Moss-Europe`st tellitud väljalase.
Kokku läks asi maksma 3900 eek.
Välja näeb selline:
Kokku läks asi maksma 3900 eek.
Välja näeb selline:
- Manused
-
- picture_004_301.jpg (78.55 KiB) Vaadatud 36639 korda
Viimati muutis Janno, 16 Sept 2009, 10:58, muudetud 1 kord kokku.
Cooper Sport
- Octavianus
- Kontakt:
Täna sai siis sumps paika!Poleks uskunud, et nii lihtne. Siiski olin ette-taha-üles-alla vaatlik ning enne lõikamist mõõtsin mitu korda.Kogu torustik+kollektor+õhufilter on uued. Nõela vahetama ei hakanud.
Väljas tühikäigul käies on masin vaiksem. "Nagu kohviveski" kõlas kõrvalt. "Enne oli ikka õige Mini hääl!"
Sõites aga on kuulda kuidas koonusfilter hingab
Alguses oli imelik, kuna pole ju harjunud.Kas see kogu vahetus ka midagi performance`s muutis, saan ehk teada paari päeva jooksul. Ilmselt kiman nädalavahetuseks sellega Hiiumaale.
Paar pilti ka valmistoodangust. Minu meelest on välisilme ka parem.
Lisaks veel juurde, et viimane klamber siiski "originaal" ei jäänud. Liiga robustne oli see.Pilt siis tehtud tiba varem.
Väljas tühikäigul käies on masin vaiksem. "Nagu kohviveski" kõlas kõrvalt. "Enne oli ikka õige Mini hääl!"

Sõites aga on kuulda kuidas koonusfilter hingab

Alguses oli imelik, kuna pole ju harjunud.Kas see kogu vahetus ka midagi performance`s muutis, saan ehk teada paari päeva jooksul. Ilmselt kiman nädalavahetuseks sellega Hiiumaale.
Paar pilti ka valmistoodangust. Minu meelest on välisilme ka parem.
Lisaks veel juurde, et viimane klamber siiski "originaal" ei jäänud. Liiga robustne oli see.Pilt siis tehtud tiba varem.
- Manused
-
- Pilt 005.1.JPG (116.88 KiB) Vaadatud 36757 korda
-
- Pilt 009.1.JPG (81.29 KiB) Vaadatud 36758 korda
Cooper Sport
Sai nädalavahetus Miniga Hiiumaal veedetud. Kuna uus sumps on maast kõrgemal siis ei olnud probleeme ka praamile- ja mahasõitmisega. Miskipärast hakkab 100 km/h juures vingu sisse ajama. 70 ja 130 on normulks aga just ca 100. Hakkab keerutama kuidagi? 

- Manused
-
- Picture 015.JPG (79.81 KiB) Vaadatud 36738 korda
Viimati muutis Janno, 04 Sept 2009, 09:44, muudetud 1 kord kokku.
Cooper Sport
- tito santuario
130km/hJanno kirjutas:Sai nädalavahetus Miniga Hiiumaal veedetud. Kuna uus sumps on maast kõrgemal siis ei olnud probleeme ka paarime- ja mahasõitmisega. Miskipärast hakkab 100 km/h juures vingu sisse ajama. 70 ja 130 on normulks aga just ca 100. Hakkab keerutama kuidagi?

Eile mõtlesin kontrollida, et miks mul tosool radikas püsida ei taha. Leket pole avastanud aga ära kaob ikka.Kiskusin radika maha arvates,et äkki on mõni lõdvik viga saanud või kinnitus lahti. Sogane tosool juba välja lastud siis mõtlesin,et vaatan ka salongi soojendusradika üle.Sellel oli viimasest "remondist" keski viga külge ja ei tahtnud leppida asendiga OFF. Radikal leket ei tuvastanud (vähemalt solinal ei jookse
) ja panin ta kinni tagasi. Samal ajal tuli Argo oma Miniklubi särgile-pusale-vestile järgi ja seletas, et tal üldse plaanis see asi välja visata. Hakkasin isegi siis sellele mõtlema, et ega ma teda kasuta küll.Sõidan Miniga niigi harva ja reeglina ikka ilusa ilmaga. Nii saigi jupp toru lõigatud ja otseühendus tehtud. Autos ruumi kui palju
Ahjaa...tweeterid sai ka paigaldatud.Palju parem

Ahjaa...tweeterid sai ka paigaldatud.Palju parem

Cooper Sport