vahepealne areng:
1) sain keretööde tegijalt osa rahast tagasi. mingi osa tahan veel saada.
2) vasaku külje vedrustus vajus tühjaks pärast auto rohket külili kallutamist. aga pole hullu, mul elemente jagub

3) üritasin saada internetist uut tuuleklaasi alust plekki, aga napilt kaotasin oksjonil nii et selle koha parandame pahtliga - tundub liiga raiskamisena hakata teist keret selle asja pärast tükeldama.
muidu üldiselt on seis hea. luugid on juba kruntide all ja kenad, ootavad värvimist. kere ootaski selle pleki taga, muus osas on kõik haljas metall nagu beebi tagumik ja nüüd siis tuleb see tuuleklaasi alune veel tasaseks käiata ja ... siis lähen talle järgi!
ja veel: allegro on igati alahinnatud masin. Clarkson peab igale asjale lisama mõõdukalt show'd et asi lõbus oleks ja siis tuleb lihtsalt mingid autod leida. samas igasugused jutud sellest, et tagumine aken tuleb äärekivile sõites ära jne on puhas jama - kui kasvõi seda allegro ja marina hävitamist vaadata, siis isegi trossi otsas rippuvalt ei tule tal see ära

ei käi ta külili, ei lagune ja ei hüppa talt ka juppe küljest ära. enda omaga sai noorena igasugu vigureid tehtud. külge lastud ja kummi põletatud ja inimesi täis topitud ja mida iganes - kõik elas kenasti üle! minu auto viga oli ainult see, et ta tuli juba minu kätte kehvakesena. ja vedrustus on tal parem kui enamikel kaasaegsetel masinatel. punkt.