tänase päevaga sõitsin maha 730 km. Käisin Tartus, Tõrvas, Võrus. Fiestal täitus 10 000 km ka

aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida. Käisin vaatmas oma austini kere. praegu käivad esimese otsa paika ajamise tööd ning minu hinnangul on mees tööga suurepäraselt hakkama saanud! põhimõtteliselt on esimene ots paigas, tahab veel viimistlemist. ühe asja siiski jätan nii nagu on - juhipoolne esimene nurk on kunagi piraka saanud ja on ca 1 cm sees pool kui peaks. ehk siis kapott ulatub nõksa nõksa kaugemale kui tiiva ots. aga selle pisiasja pärast ei hakka nurka venitama ka - ta on juba aastaid niimoodi elanud ja elab veel edasi. pealegi märkab seda ainult väga uurides. inspiratsiooniks panen pildi vahetatud tiivast ja sellest kui hästi see paigas istub. allpool on näha, kui palju võrra oli eelmine keevitaja tiiva valesti pannud. praegune mees lihtsalt lõikas kõik uuesti lahti (eelmine post) ja pani paika ja punktis kinni. möll jätkub ja uku on rahul
miks ma võrus käisin? sain kontakti ühe inimesega, keda juba aastal 2001 ise otsisin. nüüd otsis tema austin allegro fänne ja internetiotsingud viisid joonelt minuni. mille üle on mul hea meel. mina teadsin, et tal on allegro, nüüd ta teatas, et tal on neid kaks. krahmasin mehe auto peale ja panime võru poole leekima. vaatluse objektiks osutusid kaks rohekat tooni austin allegrot, millest ühte ta pidevalt igapäevasõidukina kasutas ning teine oli varuosadeks. seisma jäi tema allegro ca 7-8 aastat tagasi, sest mootor hakkas liiast suitsema. ilmselt selle ziguli õli pärast, mida ta kasutas

üks mootoreist on 1,1 ja teine on 1,3
avanes selline vaatepilt:
nüüd on need minu omad

eemalt on pilt jube, aga tegelikult on tegemist päris heade eksemplaridega. minu huviks on ennekõike detailid: kroomitud originaalpeeglid mõlemale poole, allegro kirjaga originaalkummimatid, käetoega tagumine iste, täiesti perfektses korras kahe numbrite auguga spidomeeter (mu oma oli ära pedereeritud), selline iluvõre, mis ka minu ADK-l oli, kuid mis oli täitsa tuksis, esimese otsa iluliistud, pagassi luugi iluliistud, kroomitud liistudega klaasid (minu omal odav ja nõrk must kumm), esimene alumine "spoiler" ja loomulikult hunnik vanarauda...
homne on tänasest targem. mul on 6 austin allegrot! neist 4 on veel auto kujuga