Kurb aga selliseid inimesi meelitavad just väikesed edevad autod. Kadedus vist. Ei tea. Mul näiteks murti Muhul (ZAZ 965) kunagi ukselingid, peeglid jmt väljaulatuv kraam ühel ööl kuüljest ära. Jätsin ka muidugi rumala koha peale seisma. Tänava ääres ei maksa hoida. Arvan ma. Hea väike auto - proovi ikka hoovi paigutada.Katu kirjutas:Ei, tegelt ei ole tagatulele kõksu saanud, vaid keegi kuri jalkäija oli tule sisse löönud ühel öösel.
liiklusõnnetus
Re: kõks
Hiljuti köis ühel öhtul mingi triangel Supilinnas, et 5 vöi rohkem autot said kannatada, kellel peegel, kellel taga aken jne.
Ja see tuletas mulle meelde, et tallinas ma olen sellest varemgi rääkinud, kuid seal varastati Austin Montro GT ühe 5 seeria BMW körvalt ära see masin, kuid olekisd vöinud ju vöta ju see BMW, kuid ei ikka asuti väikese väetikese kallale.

Ja see tuletas mulle meelde, et tallinas ma olen sellest varemgi rääkinud, kuid seal varastati Austin Montro GT ühe 5 seeria BMW körvalt ära see masin, kuid olekisd vöinud ju vöta ju see BMW, kuid ei ikka asuti väikese väetikese kallale.

Tööd tehti Ifan autos Tartus. Teenindus oli täiesti okei ja kvaliteedi üle kah kurta ei saa. Aga kahjuks ma täpselt hinda ei tea, sest kindlustus tegeles sellega ja arvetest koopiaid teha ei tahtnud.Kristjan kirjutas:Tahaks veel küsida nii palju , et kus sa tööd lasid teha ja kas teenindus oli mõistlik. Hästi hea oleks kui paari sõnaga kokku võtaksid oma kogemuse siis teistel õnnetutel teinekord lihtsam.
Eriti hea oleks muidugi kui lisaksid ka mingid hinnanumbrid. Palju kere- ja värvitööde eest võeti.
Kahjuks kipub nii olema , et paljud Minit väga autoks ei pea ja jutule ei võta. Nii öelda " oma töökoda " oleks seega väga tore koht!
Paar päeva tagasi käisin summutit parandamas Turu tänaval Carstopis, kus oli väga hea teenindus ja mõistev suhtumine. Kuigi vist hinnad seal kõige mõistlikumad ei ole.
Aga selles mõttes küll, et oleks vaja hädasti vaja mingit töökoda, kes oleks Minisõbralik ja ka teadlik, kuidas töid teha. Tallinnas on Westland, kes iseenesest tegeleb inglise autodega, ega keegi neist midagi täpsemalt ei tea?
Rääkisin selle pärmivabriku õuel oleva firma omanikuga...kahjuks peavad nad sealt varsti ära kolima, sest kogu krunt müüdi maha uuele omanikule ja ei ole raske arvata mida sinna ehitama hakatakse..korterelamuid....Ma olen seal aastaid lasknud oma autode sumpasid putitada ja töö kvaliteedi ja hinna üle küll nuriseda ei saa....