Annan ära !
Annan ära !
Nagu soovitud, teema kuhu saavad head inimesed kirja panna produktid mis nad on valmis kaasvõitlejatele annetama.
Niisiis minu üleliigsed asjad:
1. Karpa nõel (uus, kuid mulle ei sobinud)
2. rooli ots (väga vähe all olnud, kõlbab ilusti alla panna)
3. Rooli hammas latt koos ühe otsaga (see on siis mitte nüüd see viimane rooli ots, vais see, mis ühendab rooli otsa ja hammaslatti. Hetkel Mardi käes, kuid ka temal seda vaja ei lähe)
4. Kaks värvitud põrke rauda
5. jagaja klemmid (tutikad, kuid mulle konkreetsed isendid ei sobinud)
rohkem nagu hetkel meelde ei tule
3. Rooli hammas latt koos ühe otsaga (see on siis mitte nüüd see viimane rooli ots, vais see, mis ühendab rooli otsa ja hammaslatti. Hetkel Mardi käes, kuid ka temal seda vaja ei lähe)
Ja nüüd väike mõttetera MINIomanikele:
Korras autoga on hea sõõõõõita
Korras autoga on hea sõõõõõita
Minul on nüüd üle 1,5 suverehvi, 12-tollist (165/60). Üks on korralik, teisel on väiksed n.ö munad üleval (teate küll, see rehv, mille kohta suvel Pärnus üks rehvimüüja ütles, et see läheb mul kohemaid katki, aga näed, mitu tuhat kilomeetrit sõitis veel). Kuna tühjast peast ei saanud enam aru, kumb on korralik rehv, võtsin mõlemad töökojast kaasa.
üks paber
anda ära ka välja prinditud Haynesi käsiraamat mis siingi liikus. Mõnel aga pole nii palju paberit et seda printida siis , ma annan selle ära 

Seda roolilatti ei läinud tõesti vaja, see on saadaval!E-riik kirjutas:Niisiis minu üleliigsed asjad:
mart