tegelikult mul plaan varsti mini soetada,,,arvatavasti kuu kaks ja raha peaks koos olema.

Njah...aga oled sa kindel, et sa ühtegi juppi seal vahetama ei pea? Mul sõitis Eestisse ilusti ära, aga siin vajas pisut kohendamist. ja nagu siin Mikkki mainis, siis suht raske kohe seda õiget leida ja ESIMESENA kätte saada. vahet pole, kas oled Saksas või Inglismaal, aga kui hakkad mööda maad ringi sõitma, siis tuleb äratoomiskuludele ikka üsna kõvasti juurde panna. seal vahemaad teised ja sellist asja nagu Tartust-Tallinnasse 70eeguga ei ole. Lühikesed vahemaad maksavad juba üsna soolaselt. Inglismaal Londonisse masinale järgi sõitmine maksis mul juba üle tuhande. ja vahemaa oli 100miili ainult!! Muidugi see, et sain hinnast 500 naela alla kompenseeris selle ära, aga iga kord nii hästi pole saanud.whitenegga kirjutas:nu jah.... eks ta nii paistab olevat kyll. Aga siiski ennem maksaks natuke pealegi ,,,,kuid vähemalt käid,otsid ja valid just sellise mis meeldib. Ja kui nyyd natuke teravamalt vaadata mobilet siis auto(ilma roosteta!!ja kõvema mootoriga) pluss reis yle 50 kilo kyll ei tule.Ja kui leiad soodsamalt v6id veel hollandist läbi minna
![]()