Annan ära !
Re:
mart kirjutas:Seda roolilatti ei läinud tõesti vaja, see on saadaval!E-riik kirjutas:Niisiis minu üleliigsed asjad:
1. Karpa nõel (uus, kuid mulle ei sobinud)
2. rooli ots (väga vähe all olnud, kõlbab ilusti alla panna)
3. Rooli hammas latt koos ühe otsaga (see on siis mitte nüüd see viimane rooli ots, vais see, mis ühendab rooli otsa ja hammaslatti. Hetkel Mardi käes, kuid ka temal seda vaja ei lähe)
4. Kaks värvitud põrke rauda
5. jagaja klemmid (tutikad, kuid mulle konkreetsed isendid ei sobinud)
rohkem nagu hetkel meelde ei tule
mart
Mini-Kiire,Ilus,Väike
Re: Re:
Ei saa postitusest arupickup kirjutas:mart kirjutas:Seda roolilatti ei läinud tõesti vaja, see on saadaval!E-riik kirjutas:Niisiis minu üleliigsed asjad:
1. Karpa nõel (uus, kuid mulle ei sobinud)
2. rooli ots (väga vähe all olnud, kõlbab ilusti alla panna)
3. Rooli hammas latt koos ühe otsaga (see on siis mitte nüüd see viimane rooli ots, vais see, mis ühendab rooli otsa ja hammaslatti. Hetkel Mardi käes, kuid ka temal seda vaja ei lähe)
4. Kaks värvitud põrke rauda
5. jagaja klemmid (tutikad, kuid mulle konkreetsed isendid ei sobinud)
rohkem nagu hetkel meelde ei tule
mart

Mis plaanid siis Picupiga on?

Eino

vahendan minitronist osi. +358405940508 või eino.fn@gmail.com, +37256608941,
Re: Annan ära !
Leidsin asjade kolimise käigus täiesti uue soojaklapi reguleerimise trossi.Vastu võib pakkuda nt õlut (südametunnistuse järgi
)

Cooper Sport
Tunnen võibolla huvi. Nädalavahetusel olen kapoti all ja siis vaatan mis häda mul seal on.Janno kirjutas:Leidsin asjade kolimise käigus täiesti uue soojaklapi reguleerimise trossi.Vastu võib pakkuda nt õlut (südametunnistuse järgi)
with a mini (in pieces!)
kui eerol vaja ei lähe siis siimu punesel on tross katki küll
Üleskutse!!
Kuigi meid pole palju, võisid need, kellel midagi Minile üle on, ka selle sügistalgutele kaasa võtta.
Teeks MINIKIRBUKA.
Kuigi meid pole palju, võisid need, kellel midagi Minile üle on, ka selle sügistalgutele kaasa võtta.
Teeks MINIKIRBUKA.
No ma peaks siis rekka tellima
eino

eino

vahendan minitronist osi. +358405940508 või eino.fn@gmail.com, +37256608941,