Nimelt leidsime siit riiulist 5 Mini püsikiirusliigendit mida meil üldse vaja pole ja mille heameelega ära annaks.
detailid peaks vastama OE koodidele 27H7567, BAU 2018, BAU 4444 ,
Allan
LakiAuto
6599706
5 Mini püsikiirusliigendit
5 Mini püsikiirusliigendit
Edastan LakiAuto sõnumi:
Re: 5 Mini püsikiirusliigendit
hmh, mul allegrole oleks just vaja, aga kesse nüüd ütleb, kas need sobivad? iseenesest 27H7567 on allegro CV joint, outboard - see seega sobib; aga BAU koode minu manuaal ei näitaKristjan kirjutas:Edastan LakiAuto sõnumi:
detailid peaks vastama OE koodidele 27H7567, BAU 2018, BAU 4444 ,

nii, helistasin ülaltoodud numbril, mina olen käpp. üks komplekt on mulle kinni pandud. hind = sümboolne. eks näis mis saab 
EDIT: käisin kohapeal ära ka. kahe junnu eest maksin 200 eek ja tasuta kaubapeale sain ma esimesed piduriklotsid Austin/Morris/MG 1300/Victoria jaoks
väga okei koht see Lakiauto (Y)

EDIT: käisin kohapeal ära ka. kahe junnu eest maksin 200 eek ja tasuta kaubapeale sain ma esimesed piduriklotsid Austin/Morris/MG 1300/Victoria jaoks

inglise keeles constant velocity joint (CV joint) ning maakeeli hüütakse neid veel pooltelje otsteks. see konkreetne pakutav on siis välimine e. rattapoolne eksemplar. kui need jullad läbi lähevad, siis hakkavad nad väljapööratud ratastega kiirendades krõbisema. kui väga läbi, siis lõpuks kaob vedu tagant ära. pmst siis selle julla läbi kantakse mootori jõud rattasse, see paneb ratta vedama