Mini transport GB-Eesti
Mini transport GB-Eesti
Olen siis nüüdseks olnud juba mõnda aega õnnelik mini omanik ning kiindumus masinasse on niivõrd suur,et tahaks auto eestisse iluoperatsioonile saata.
Küsimus siis selles kas keegi oskab soovitada või omab kogemust meretranspordi alal. Tahaks auto konteineris eestisse transportida.
Jutt käib siis Austin Minist, 998cc, ehitusaasta 1971, automaatkäigukast, kollane.
Pilt: pilt.ee/EchoI
Tänud soovituste eest,
Martti
Küsimus siis selles kas keegi oskab soovitada või omab kogemust meretranspordi alal. Tahaks auto konteineris eestisse transportida.
Jutt käib siis Austin Minist, 998cc, ehitusaasta 1971, automaatkäigukast, kollane.
Pilt: pilt.ee/EchoI
Tänud soovituste eest,
Martti
tahaks neid UK numbreid endale saada kuna mulle nende numbri kombinatsioon mulle meeldib. minu meelest ei pea ta seda tegema minu meelest kinkgitud, päranduseks saadud autot võib vabalt registeerida
üks kõik kus pool asub rool kas paremal või keskel, (vasakul) .
aga mine küsi arkist ikka järele.
olen kade sinu peale
natuke kuna sa said endale Mini kingituseks keegi võiks mulle ka kingida mini, pole oluline millises olukorras auto on.
aga
olen ka veel üks Mini Eestis juures. mõnusat omamist Rustang.
üks kõik kus pool asub rool kas paremal või keskel, (vasakul) .

aga mine küsi arkist ikka järele.
olen kade sinu peale

aga

Austin Mini is not just a car. She is a friend, a pet and exclusive handbag.
Tellisin netist piletid (www.aferry.to) oma arust hovercraftile ehk hõljukile, kuid kohapeal selgus, et selle nime all opereerib tavaline SeaCat. Dover-Calais 2 in ja auto maksis kuskil £79 aga need hinnad varieeruvad hooajati ja nädalapäeviti.mikk kirjutas:Millega sa Saarelt (UK) Mandrile (Prantsusmaa) said? Ja mis maksis?