Ikka ei tea koodi

Tulede automaatika abiks.nõlvak kirjutas: Ma küll ei tea, kas mul on originaal lisatuled ees, aga kas neid kuidagi nii saaks seadistada, et neis park koguaeg põleks.?
Vot ei tea, arvan, et jah, ikkagi 4 käiku.nõlvak kirjutas:Palju teil on pöördeid 100km/h sõites??kas 3,5k on norm.
Mõtled lülitite taustvalgustust? Seda ei ole.nõlvak kirjutas:Valgustusest: kas tulede-, aknasoenduse-, pedaalipildiga nupu lülitite peal olevad lambid ei põle koguaeg? Pimedas sõites ei leia neid nagu üles :D .
Kleebi asfaldimatte igalepoole või pane makk valjemaks:)nõlvak kirjutas:Kas keegi on mootori müra vähendamiseks salongis midagi ette ka võtnud?
tulede automaatika küll parktulesid lisatuledes pidevalt põlema ei aita.ksuuk kirjutas:Tulede automaatika abiks.nõlvak kirjutas: Ma küll ei tea, kas mul on originaal lisatuled ees, aga kas neid kuidagi nii saaks seadistada, et neis park koguaeg põleks.?
See on õige jutt. Lisaks aitab mürataseme kontrolli all hoidmisele kõvasti kaasa see, kui auto korras onranno kirjutas:E-riik rääkis, et tema autol parim müravastane investeering oli alumiiniumist klapikambri kaan, et see on iga kulutatud eurot väärt... ma jätsin selle igatahes "kõrvataha"..