Miniklubi kalender 2017
Miniklubi kalender 2017
Kas järgmiseks aastaks kalendri teeme? Ja kui teeme siis mis oleks teemaks?
Cooper Sport
Re: Miniklubi kalender 2017
Mina oleks küll Miniklubi kalendrist huvitatud.
Eraldi teemat ei oska pakkudagi ... Peamine, et Mini oleks pildil kenasti olemas
Eraldi teemat ei oska pakkudagi ... Peamine, et Mini oleks pildil kenasti olemas

Vaadates tagasisidet oleks päris üllatav, kui 12 pilti üldse kokku saaks. Teema otsimine ei tundu enam reaalne.
Cooper Sport
Aga teeme siis Janno sinuga otsa lahti ja ehk on eeskuju nakkav 
Vaatan õhtul selle aasta pildinatukese üle ja lisan meeldivaima pildi siia teemasse. Kas keegi jõuab enne mind?

Vaatan õhtul selle aasta pildinatukese üle ja lisan meeldivaima pildi siia teemasse. Kas keegi jõuab enne mind?

Ma vaataks järgmise aasta juuni või juuli kuus suurima hea meelega kalendrist seda pilti 

Kokku kuivanud on jah kuidagi meil siin elu.
Aga küll minagi mingi pildi kalendrisse leiaks. Läbivat teemat vist kokku jah ei pane, lihtsalt Mini.
Aga küll minagi mingi pildi kalendrisse leiaks. Läbivat teemat vist kokku jah ei pane, lihtsalt Mini.
with a mini (in pieces!)
Vaatasin oma pildikogumi üle ja tuleb tunnistada et ei olegi nagu midagi pakkuda kalendrisse. 

Vtec tahab....
Tundub, et siis ei jää muud kui sel aastal kõigile digitaalselt jäid pühi soovida!
with a mini (in pieces!)
Kahju oleks, kui see traditsioon siinkohal katkeks.
Teeks nii, et homme õhtuks saadab see mulle janno@pump.ee peale pildi, mida soovib kalendris näha.
Ülejäänud otsin siis suvepäevadest jne.
Trüimek siis kasvõi 10tk.
Teeks nii, et homme õhtuks saadab see mulle janno@pump.ee peale pildi, mida soovib kalendris näha.
Ülejäänud otsin siis suvepäevadest jne.
Trüimek siis kasvõi 10tk.
Cooper Sport
Tervis
Minul on selline pilt ainukene sellest aastast.
Minul on selline pilt ainukene sellest aastast.
- Manused
-
- 20160604_155834.jpg (1.15 MiB) Vaadatud 41762 korda
Kalendreid võiksin ikka mingi 3-4 tk võtta.