Miniklubi suvepäevad 02.07.2016
Miniklubi suvepäevad 02.07.2016
Tänasel õhtusöögil arutasime, et teeks sel aastal suvepäevad jälle isekeskis. Ilma naabriteta! Otsiks miski suurema sündmuse, mille külge end haakida, mida külastada. Õhtuks nagu ikka kämpingud, saun ja mängud vms. Nii, et pakkuge aga agaralt üritust juuni-juulis. Sinna kanti siis ilmselt vaja ka majutust.
Cooper Sport
Re: Miniklubi suvepäevad 2016
Hei. Põlise Pärnakana pakuksin välja juuni alguses toimuva Grillfesti toimumisega kesklinnas, Vallikääru aasal. Käib see üritus 2s päeva. 10. Ja 11 juuni...näiteks korraldajatega läbi rääkida, pakkuda, et paneks masinad väljanäitusele 

C´mon join the joyride
Ajaliselt on muidugi tavapärane olnud peale Jaanipäeva, kas püüame selle järgi mõelda?
Pärnus sai just möödunud aastal käidud.
Ma omalt poolt pakuks välja Võrumaa ja näiteks Maarahva laada 18. - 19. juuni http://www.vastseliina.ee/laat/
Pärnus sai just möödunud aastal käidud.
Ma omalt poolt pakuks välja Võrumaa ja näiteks Maarahva laada 18. - 19. juuni http://www.vastseliina.ee/laat/
with a mini (in pieces!)
Võrumaa kõlab põnevalt. Mulle koheselt meenus üks selle kandi tõmbenumber Hauka Laat. Toimub see augustis 13 & 14. Ning läheduses Rõuge ööbikuorg kus ilusas kohas soodsalt kämpinguid.
Selline ekspromt mõttelend...
Selline ekspromt mõttelend...

C´mon join the joyride
Maarahva laadaga on see asi, et selle toimumise ajal on lähiümbruskonna majutused kõik täis.
Eelmine aasta tuttavad pidid ööbima 40km eemal. Aga samas meid väga ei sega see kaugus, alati võib nati skruiisida ju.
Hauka laadale pigem ei tahaks mina minna Miniga, kuna see tundub minule rohkem selline läbu laat olevat.
Eelmine aasta tuttavad pidid ööbima 40km eemal. Aga samas meid väga ei sega see kaugus, alati võib nati skruiisida ju.
Hauka laadale pigem ei tahaks mina minna Miniga, kuna see tundub minule rohkem selline läbu laat olevat.
Vtec tahab....
Kohe-kohe on kevad-tuur tulemas aga suvepäevade osas pole ikka selgust.
Kas otsustame ära millegi kasuks, mis välja pakutud või ootame veel?
Iga oodatud päevaga jääb vähemaks võimalikke ööbimiskohti.
Kas otsustame ära millegi kasuks, mis välja pakutud või ootame veel?
Iga oodatud päevaga jääb vähemaks võimalikke ööbimiskohti.
Cooper Sport
Lihtsalt mõtteaineks võite võtta ka Suislepa Paadipäeva 25.juuni. Päeval on seal palju tegemist neil kellel on mootorpaat, (Võrtsjärve Poker Run, Paadiralli jne) õhtul aga vähemalt kolm bändi. Staadionil saaks väike minide näituse teha.
Pilte üritusest: http://www.suislepa.ee/galerii/
Aga grillfest kõlab ka lahedalt, pean seal nagunii olema. Mini muidugi jääb ka see hooaeg veel garaazi minu vaba aega ootama:(
Pilte üritusest: http://www.suislepa.ee/galerii/
Aga grillfest kõlab ka lahedalt, pean seal nagunii olema. Mini muidugi jääb ka see hooaeg veel garaazi minu vaba aega ootama:(
Suvi läheneb tormiliselt ja pakutud üritused hakkavad õige lähedale jõudma. Teen ettepaneku korraldada üks kokkusaamine ja asi läbi arutada ja lukku panna. Margo mainis, et Andreas hea meelega kutsuks meid külla 

with a mini (in pieces!)
Peaks küll kokku saama. Muidu on ootamatult sügistalgud ukse ees ja suvepäevad jäid vahele...
Millal teeme?
Millal teeme?
Cooper Sport
Proovime teha siis järgmine nädalavahetus minu juures.
Andke palun märku milline päev oleks sobilik (laupäev või pühapäev)
Saab sauna, grilli ning vajadusel ....
Andreas
Andke palun märku milline päev oleks sobilik (laupäev või pühapäev)
Saab sauna, grilli ning vajadusel ....
Andreas
Ma ise sõidan Võrumaale, aga peaasi, et asjalik seltskond kokku tuleb.
with a mini (in pieces!)
Miiting toimub laupäeval (21.05) 14.00 meie juures Raadiojaama tee 24 Rae vald
Andke palun teada kes on tulemas.
Andreas ja Heili
Andke palun teada kes on tulemas.
Andreas ja Heili
Meie, aga kas kell 14. jõuame on küsitav, kuna siis on just väikemehe magamise aeg.
Vtec tahab....
Nädalavahetus on juba tegemisi täis, kuid püüan 21.05 kella 14 paiku kohal olla ja tund-paar kaasa mõelda.
Viimati muutis Margo, 20 Mai 2016, 16:29, muudetud 1 kord kokku.