Miniklubi lipp
Miniklubi lipp
Seoses suvepäevadega hakkasin mõtlema, et oleks ju lahe üritus avada ja lõpetada lipuheiskamisega! Ilmselt võiks sellel olla samasugune logo nagu äsja valminud särkide jms esiküljel? Kui olete nõus siis võiks ju kuskilt (nt Lipuvabrikust) pakkumise võtta.
Kui kellelgi on mingi muu mõte, mida lipul kujutada siis on ideed teretulnud.
Samuti peaks välja mõtlema lipu taustavärvi.
Tulistage nüüd!
Kui kellelgi on mingi muu mõte, mida lipul kujutada siis on ideed teretulnud.
Samuti peaks välja mõtlema lipu taustavärvi.
Tulistage nüüd!
Cooper Sport
Ma/me loheklubi raames just lõpetasime selle teema ja tellisime endale sobiva lipu. Kuna see ei maksa eriti midagi (sellest ka see UM-i lahkus), siis võin selle ka ise välja teha.. (meest sõnast..), aga selle teema venitab igavikuliseks arutelu milline see lipp peaks välja nägema. Meil pandi isegi vahepeal teema lukku
, sest 100% kompromissi disaini osas ei tule kunagi.. kui kellegil on hea idee, teeme ära ja kogu lugu.. 

Ranno, teise poole arvest võid vabalt mulle saata ja on sellega finantsprobleem lahendatud. Kui laekub veel raha võiks tõesti korraldada ühe ühise arve mida kõik soovi avaldavad miniklubilised vaadata saavad ning neli- viis aktiivsemat miniklubilist majandada...Või kui üldsus otsustab asutada MTÜ siis seega sellele arvele....
Otsustage disainiprobleem ära....Tean, et maitse üle ei vaielda vaid kakeldakse
Mulle meeldib pigem vaadata kui teised kaklevad
Otsustage disainiprobleem ära....Tean, et maitse üle ei vaielda vaid kakeldakse

Mulle meeldib pigem vaadata kui teised kaklevad

Lipp on auasi!
Tore, et kõik on nõus õla alla panema. Ja kuna Ranno ütles, et see eriti midagi ei maksa siis kamba peale on see peaaegu mitte-midagi!
Minu pärast võib see sellise beezi põhja peal ka olla kui keegi teine valget põhja ei toeta.Aga logo võiks jah ikka seesama foorumis olev olla.
Või teeme hääletuse?

Tore, et kõik on nõus õla alla panema. Ja kuna Ranno ütles, et see eriti midagi ei maksa siis kamba peale on see peaaegu mitte-midagi!
Minu pärast võib see sellise beezi põhja peal ka olla kui keegi teine valget põhja ei toeta.Aga logo võiks jah ikka seesama foorumis olev olla.
Või teeme hääletuse?
Cooper Sport
mis siin ikka hääletada. Oleks loogiline, et lipu värv on sama mis foorumil ja logo sama, mis on foorumi päises ja särkidel.Janno kirjutas:Lipp on auasi!![]()
Või teeme hääletuse?
Selline lipp seostub kohe muidugi ranna, liiva, vee ja päikesega aga kus on kirjas, et Miniklubi lipp peab olema klassikaline vardasse tõmmatav ristkülik?
Seda enam, et seda lippu võib ükskõik kuhu püsti panna. Silmatorkavam on ta kah
Mina olen sellise lipu poolt.
Kujunduse pakuks välja siis sellise, et Eesti Miniklubi ja sisi auto pilt järgi ning alla veebiaadress. Olgu siis värvid ja font samad, mis foorumis.
Seda enam, et seda lippu võib ükskõik kuhu püsti panna. Silmatorkavam on ta kah

Kujunduse pakuks välja siis sellise, et Eesti Miniklubi ja sisi auto pilt järgi ning alla veebiaadress. Olgu siis värvid ja font samad, mis foorumis.
Cooper Sport