Chris teatas , et täna oli talle tulnud mail potensiaalselt kliendilt Eestist !? See tegelane võiks mulle maili panna siis ma saaks ka äkki aidata.
Esimene päev õhtus...
Kuna ZCarsi ettevõtmine asub (nagu elanikud ise nimetasid) karuperses ja peale interneti ja BBC mul siin muud meelelahutust ei ole siis läksin ka eile küllaltki varajsel tunnil magama. Kahjuks andis aga põis pool 12 tunda ja kell pool 2 läks alarm tööle. Mingi pagana rebane oli vist kuskil ringi jooksnud...
Ühesõnaga ei olnud öö just kõige õnnestunum. Hommikul ajasin endale ühe kausi piimaga krõbuskeid sisse ( mis pudruga harjunud Eesti mehele pole just kõige tugevam kehakinnitus) kuna midagi muud ei olnud võtta.
8st olin siis oma uuel postil kohal.
Ma elan siin omaniku Chrisi perega koos nende majas, mis asub 20m kaugusel töökojast. Kokku on siis kolm suurt sellist vana vene kaarhalli mõõtu koda, ladu, tootmine , kokku kruvimine. Mina olen selles viimases, ehk siis rauda ei vääna ja keevitusaparaatidega ei kurameeri.
Perepoeg Richard ( kes on see mees kes siin telefonile vastab ) tutvustas mind hommikul tüükoja juhatajale Simonile. Peale 15 min pea kratisimist leiti mulle ka lõpuks tööd. Pidin roolilati ühelt pooleli olevalt projektilt maha võtma. Mingi tola oli Inglise autole vasakpoolse lati pannud. See läks suht kiiresti ja oli igati mõnus esimene töö. Peael seda oli neil aga jälle minu rakendamisega raskusi. Chris kratis kukalt ja ütles , et noh ega meil siin sulle nadu anda ei ole.... vot kurat... mul siin enda masinaga oli õnnetus.
Tal on endal täielikult plastist Hayabusa mootoriga ringraja masin. Eelmine sõit oli tal kett purunenud ja palju pahandust teinud. Ma pidin siis sumbutaja pütid eest võtma ja keti pingutajad lahti võtma ja siduri karbi lahti jne... Lõpuks vahetas Chris keti ka ära.
Õhtu poole veel mõned lihtsat tööd ja tööpäevalõpuks anti käsk üks BMW ära pesta :S
Tahtsin ise veel õudsalt pilte ka õhtul teha aga selleks ajaks oli kogu krempel juba luku taha pandud. Ühesõnaga pildireportaaži saab ehk homme.
Päeva kokkuvõte: umbes 10 tsiklimootorit , u 20 Mini projetki, väga palju klaasfiibrit, parajalt carbonit, kõikvõimalike vidinaid racing krijaga , 1 BatMobile , 1 Sidrun 2CV ootamas Busat ... ühesõnaga palju ilusat läikivat rauda ja tipp-tehnoloogiat.
Võib rahule jääda. Loodan ,et ehk homme lastakse ka uusi projetke kokku kruvima.