Sügistormidega tormilise kiirusega läheneb jälle õhtasööma aeg. Kuna veel pakkumisi koha suhtes pole siis ettepanek külastada Laki tänaval Veski Körtsi.
Sama päev kui postituse panin käisin lõunat söömas ja minu meelest toit oli väga maitsev (mingi lõunamaine kalapada oli) ja teenindajadki olid sellised lõbusa olemisega. Kui võrrelda teiste kohtadega kus olen kohal käinud neid ma enam vabatahtlikult ei külastaks aga võin kinnitada et VeskiKõrtsi läheks veel tagasi.
Aga kui on paremaid pakkumisi siis ....
eino
vahendan minitronist osi. +358405940508 või eino.fn@gmail.com, +37256608941,
Miski hetk oli jutt sellest viljandi mnt. alguses olevast armeenia söögikohast. Olen seal nüüd korra käinud ja julgen soovitada. Koht pole just kuigi suur aga lambakebab oli vast parim asi lambast mida ma saanud olen .
Mul pole muidugi Veski kõrtsu vastu midagi ja armeenlane võib rahus järgmisteks kordadeks jääda kuna just käisime ju gruusia kohas.
Mina enne kella 20 ei jõuaks seekord mitte mingi valemiga.Ja kell 21 pean juba järgmises kohas olema.
See ei tähenda, et te ei võiks kell 19 alustada.
Aga kui tulen siis kahekesi/kolmekesi.
Mul vahepeal plaanid muutusid ja olin juba foorumisse kirjutamas, et ma tulla ei saa, kuid nüüd õnnestust asjad nii seada, et tulen 19-ks ja hiljemalt 20 liigun ära.
Seekord tuleb siis sellne vahetustega õhtusöök