Jõudsin tagasi just saartelt - põhilised saared sai läbi käidud ja vaatamisväärsused nähtud ning lähiajal miski mind sinna väga ei tõmbaks. Pealegi Asukoht on üpris nigel, kuna kaugele tuleb sõita. Samas Miniga sõit pole vist kunagi tüütu

Mulle istuks väga Miku idee, et kellegi maakoht läbi käia. Kuid inimesed pole väga kõva häälega siin just teatanud soovist üritust enda pool korraldada. Samas, kuigi te eelmine aasta käisite juba Kristjan Maruste maal Pangodis ja ka mina olen seal paar korda käinud, tõstataksin siiski idee, et võiks taaskülastuse korraldada. Võiks sellise nii-öelda iga-aastase traditsioonilise Miniklubi.com lehe omaniku suvila külastamise korraldada: sauna kasutada, Pangodi järves mõnuleda ning maitsvat liha õgida seal. Järgmine aasta uuesti jne. Muidugi pole ma Kristjaniga sellest veel rääkinud, kuid mina oleksin 90%käpp(10% on siis juhul, kui parajasti mu sünnipäev ei ole või IMM2007 poole teel ei ole).
..ja sellega olen ma väga nõus! Kahjuks tallinlastel kaugele tulla Pangodisse, kuid tartlastel oleks täitsa muhedalt lähedal Pangodi.mittekosheri kohta: ei poolda samuti mingite ööbimiskohtade eest maksmist ja pakkusingi välja RMK või muu sarnase, raha on parem Mini sisse ja mini omaniku kõhtu panna kui magamiskoha eest maksta