Miniklubi kalender 2011
Re: Miniklubi kalender 2011
Telliks ka 1 kalendri
Kõige kõrgem võttis su palvet viimasel hetkel veel kuulda.Alto kirjutas:Las läheb detsembriks minu pilt =)
Kalendrid valmis

Ilusat jõuluaega

Viimati muutis ranno, 18 Apr 2017, 10:46, muudetud 2 korda kokku.
Tänud kalendri koostajaile ja tegijatele, minule igatahes meeldib, eks saab nüüd paberipeal rohkem uurida.
Uuel aastal saab päevi ja kuid vaadata Mini taustalt
Uuel aastal saab päevi ja kuid vaadata Mini taustalt

Italy Kuller :twisted:
Minu meelest sai ka tore. Tänud Rannole orgunni eest ja kõigile tesitele kes pildistamas käisid/pildi saatsid!
Cooper Sport
Vaatasin, et veel paar makset on saabunud. Linnapiires võin ka õhtuti ise kohale tuua 

Kalendri pakk käes kiirelt ülevaadatud ja täitsa OK. Suured tänud Rannole sebimise eest
eino

eino

vahendan minitronist osi. +358405940508 või eino.fn@gmail.com, +37256608941,
Võtaks ka meeldeli ühe kontorisse riputamiseks. On veel?
with a mini (in pieces!)
Eile õhtul astus Enn minu juurest läbi et saada kätte oma teenete märk Suursõidul osalemise eest ja tuli jutuks kalendri teema. Olime ühel nõul sellega ja ettepanek oleks siis tulevaste kalendrite valmistamiseks võiks hakata tegema iga kuu kohta koguma/tegema pilte (muidugi kell võimalus), et järgmise aasta kalendrisse saaks vastavalt kuu peale paigutada ajakohase foto.
eino
eino

ON. Kõik soovijad saavadeero kirjutas:Võtaks ka meeldeli ühe kontorisse riputamiseks. On veel?

Sest kõik soovijad pole veel järel käinud ja vajadusel saan ma neid paari tunni jooksul lasta juurde teha.
Ah jaa... Plakatid on ka valmis kes tahtsid..
..ja tegelikult on nii, et kalendreid on jäänud järgigi.. nii, et kui on soovijaid ka kaugemalt, siis postitus on minu poolt 

Kaido ja minu kalender võiks Tartusse lennata - saatmist peaks kuidagi orgunnima-kompunnima
Minu jaoks mugavaim on DPD, aga sobib ka Smart. Viska aadress ja läheb teele 

head seda euro aastat.
Tunneksin huvi veel 5 kalendri vasta.
eino
Tunneksin huvi veel 5 kalendri vasta.
eino

Viis viimast on siis sinu
, kui tahtjad peaks siiski veel leiduma, siis umbes päevase ooteajaga, saab neid lasta juurde teha.