Hei! Mina olen küll joonealuses järjekorras hilise registreerimise tõttu, aga korraldajad andsid märku, et ma end valmis paneks. Kui kolm inimest ära kukub, pääsen mina ka sisse

Ja arvestades, et seal 120 osalejat on, paljud autod veel ka osadena, siis on tõenäoline, et ma pääsen ka rallile. Auto panen igatahes valmis ja kui ka võistlusrajale ei pääse, olen kohal uudistamas ikka. Loomulikult Allegroga
Seoses sellega otsin nüüd kedagi, kes allegro keretööd ära lõpetaks, värviks ning roostemulle eemaldaks.
viimane seisund enne talvekorterisse lükkamist oli selline:
aga see on kökimöki, onju, sest teine külg on ilus:
See aga tähendab, et Austini värskelt hakanud talveuni tuleb vägivaldselt lõpetada ning leida ja teha on rida asju:
1) vajan hulga erinevaid retro-stiilis kleepekaid, mis seonduksid autodega (BP, Castrol etc) (mida kinky'm seda parem)
2) vajan kedagi (proffi), kes eemaldaks auto kerelt veel sinna jäänud roostekohad, lihviks kogu auto (ehk et kõrvaldaks viisaastaku eest teostatud värvimise kehva kvaliteedi ning halva eeltöö) ning värviks kogu auto uuesti (vaid välimine pool)
3) vajan kedagi, kes eemaldaks auto põhja alt vana mastiksi/bituumeni/lahtise rooste ning asendaks selle uue ja kvaliteetsega. Ise löön kampa! (NB auto kallutamine mingil viisil ei tule kõne alla)
4) vajan 13" tutikaid lamellrehve väga hea hinnaga! eriti hea, kui need oleks 13" 4x114,3 auguvahega valuvelgedel! (tehke pakkumisi)
5) vajan retrostiilis lisakaugtulesid! (tehke pakkumisi), soovitavalt kroomitud korpusega ja kandilised!
6) müün auto peale reklaami ehk et kui tahad oma firma kleepsu ja logo auto peale, pane oma toetav õlg alla ning saad vastutasuks tuhat tänu ning reklaami.
ah, taas midagi, mida oodata. hakkaski motivatsioon ja entusiasm ära minema vahepeal...