Verivärske MINi omanik vajab esi sarniire
Verivärske MINi omanik vajab esi sarniire
Tere,
Sai just täna auto ära registreeritud ja ülevaatlusel selgus, et on vaja sarniirid on vaja ära vahetada, kas keegi osakb öelda, kust on parim koht neid hankida. Hetkel vaid kuu ülevaatust seega oleks vaja selle ajaga probleem ära lahendada.
Tänud ette infi eest!
Sai just täna auto ära registreeritud ja ülevaatlusel selgus, et on vaja sarniirid on vaja ära vahetada, kas keegi osakb öelda, kust on parim koht neid hankida. Hetkel vaid kuu ülevaatust seega oleks vaja selle ajaga probleem ära lahendada.
Tänud ette infi eest!
kõige lihtsam variant vist: http://miniklubi.torumarket.ee/foorum/v ... .php?t=315
Mina olen kasutanud ka sellist teenust http://varuosakeskus.ee/ ja müüad tulevad nö. ise sinu juurde
Väga mugav minuarust.
Kuigi jah, ooteajaga ca. 3 nädalat pead ikka arvestama.

Kuigi jah, ooteajaga ca. 3 nädalat pead ikka arvestama.
Kui sa edaspidi vajad minile juppe, siis soomes on selline pood nagu MINITRON. üldjoontes on sealsed hinnad ka suhteliselt mõistlikud. Ehk mõni asi on pisut kallim, mõni pisut odavam, kuid keskeltläbi on hinnad samad, mis inglismaal (sealsest paremaks vist enam minna ei saa).
Ja lisaks sellele, et naabervabariigis on selline pood on seal ka üks eestlasest tegelane, kes ise ka mini omanik ja käib tihti eesti vahet. tema kaudu saaad sa põhimõtteliselt kõikke, mis su minile vaja on.
Mehel nimeks EINO ja number 56608941
Uuri tema käest, minuteada peaks ta järgmisel nädalavahetusel eestisse tulema.
Ja lisaks sellele, et naabervabariigis on selline pood on seal ka üks eestlasest tegelane, kes ise ka mini omanik ja käib tihti eesti vahet. tema kaudu saaad sa põhimõtteliselt kõikke, mis su minile vaja on.
Mehel nimeks EINO ja number 56608941
Uuri tema käest, minuteada peaks ta järgmisel nädalavahetusel eestisse tulema.
Ja nüüd väike mõttetera MINIomanikele:
Korras autoga on hea sõõõõõita
Korras autoga on hea sõõõõõita
Pole hullu.
Ma olen tõesti selle machini omanik, nagu aru saan oled sa sama dude keda nägin ARK-is auto registreerimisel.
Palju muidu eestis selliseid sissepritsega Minisid on?
Kuna ise eriline remondi mees ei ole, siis pean ilmselt töökojas šarniirid ära vahetada.
Hetkel olen lisaks hädas jahutusvedeliku vahetusega, ei pääse kuidagi ligi sinna alla. Keegi oskab mingit nippi öelda?
Ma olen tõesti selle machini omanik, nagu aru saan oled sa sama dude keda nägin ARK-is auto registreerimisel.
Palju muidu eestis selliseid sissepritsega Minisid on?
Kuna ise eriline remondi mees ei ole, siis pean ilmselt töökojas šarniirid ära vahetada.
Hetkel olen lisaks hädas jahutusvedeliku vahetusega, ei pääse kuidagi ligi sinna alla. Keegi oskab mingit nippi öelda?