Eile padukaga linnast koju sõites, seiskusid järsult kojamehed ja pidin kojusõitma ilma kojameesteta Lisaks ei tööta aknapuhastus vedeliku süsteem.
Kas mul on migi kaitse läbi läinud ja pean lihtsalt asendama, sest vaevalt et kojameeste mootor nii järsult läbi läks. Sellisel juhul sooviks teada, kus kaitsmed asuvad ja kuidas ma kojameeste oma ära tunnen?
Elektrimootor ei lähe niimoodi läbi, et üks hetk lihtsalt vaikus. Mõni juhe võib lahti pudenenud olla ja kaitsmed võivad ka ringi ühendatud olla. Nii et tahhokas käib näiteks muu kaitsme pealt.
Kaitsmed on kapoti all salongipoolse paneeli küljes. Enam-vähem karpa kohal. Veidi vasakul. Musta plastikkarbi all. Osad kaitsmed on ka juhtmete peal igaüks eraldi pesas. Suurem pundar neid on teisel pool karburaatorit kui need va karbis kaitsmed.
Sobivaid kaitsmeid üldiselt poes ei müüda. Need on sellised klaastorud, millel plekist mütsid mõlemas otsas. Mina leidsin mõni nädal tagasi Salome'st riiulite vahel jalutades sobiva komplekti, mis maksis vist kuus krooni. Pakis on kuus enamvajaminevat.
Veel kojameestest-kas keegi teab analooge, mida saaks Mini kojameeste asemele panna?Peaks kuskilt žiguli poest vaatama?Tagumine võimalus on ka Minitronist tellida.
kojamehel ja kojamehe varrel on vahe sees. mötlesin kojameest seda leiad eestist aga varsi vaevalt, muidugi vöin eksida. minitronist saad varre 175eek, tk.
eino
vahendan minitronist osi. +358405940508 või eino.fn@gmail.com, +37256608941,