Logarid
Logarid
Sai siis täna lõpuks Miniga väike ring tehtud ning esimene korralik minielamus saadud! Vahva oli!
Kuna oli sombune ja sopane, siis hakkasin mõtlema logarite vajadusele ette, kuna sealt põhimõtteliselt võib visata vee ja muu sodi peaaegu genekani. Kas kellelgi on kogemusi Minile logarite hankimisega? Kas õnnestus saada Mini omad või tuli teha ümber mingi teise automargi oma ?
Kuna oli sombune ja sopane, siis hakkasin mõtlema logarite vajadusele ette, kuna sealt põhimõtteliselt võib visata vee ja muu sodi peaaegu genekani. Kas kellelgi on kogemusi Minile logarite hankimisega? Kas õnnestus saada Mini omad või tuli teha ümber mingi teise automargi oma ?
On kunagi arutatud. Aga tulemustest ei tea mina midagi. Huvitatud oleks vist ka. Üks selliste asjade tootja on/oli Inglismaal Camlo. Aga selle kohta kusagilt infot saada ei õnnestunud. Vist on pankrotis aga toodangut pidi veel liikuma.
http://miniklubi.torumarket.ee/foorum/v ... ht=logarid
http://miniklubi.torumarket.ee/foorum/v ... ht=logarid
Tõsi ...
Selle asja peale ma tõesti ei mõelnud. Siiski - ma olen üsna kindel, et Clubmani ja muude Minide logarid üks-ühele ei klapi. Nii palju kui neid asju e-bay's liikumas olen näinud siis on nad ikka eraldi artiklid olnud. Aga igatahes kui ühed olemas siis on teistel kindlasti lihtsam edasi minna.
Selle asja peale ma tõesti ei mõelnud. Siiski - ma olen üsna kindel, et Clubmani ja muude Minide logarid üks-ühele ei klapi. Nii palju kui neid asju e-bay's liikumas olen näinud siis on nad ikka eraldi artiklid olnud. Aga igatahes kui ühed olemas siis on teistel kindlasti lihtsam edasi minna.
Sealt ei saa. Inglismaal neid enam ei toodeta. Saksamaalt siiski kusagilt sai. Kuna foorumi otsing ei funka korralikult (üldse?) siis ei leia üles ka seda vana teemat, kus sest juba juttu oli.MINI_UK kirjutas:Kuidas logareid inglise keeles nimetatakse ja kas neid on võimalik minisport.com-ist osta?
Inlglise keeli kutsutakse neid asju erinevalt: wing liners, mudguards etc.
www.lokari.de
Kusjuures toodetakse Soomes. Ja Eestis on esindus ka.
Mapleri Oy
Eeri Vahtra
Tuleviku 3
EE- 76401 Laagri Harjumaa
Tel. 37-256652000
Fax 37-26332330
e-mail: mapleri@hot.ee
Kusjuures toodetakse Soomes. Ja Eestis on esindus ka.
Mapleri Oy
Eeri Vahtra
Tuleviku 3
EE- 76401 Laagri Harjumaa
Tel. 37-256652000
Fax 37-26332330
e-mail: mapleri@hot.ee