usku kirjutas:kas sõidad sellega ka samamoodi nagu oma "esimesega" ?
kui müügiplaanid, siis räägi rohkem alljärgnevatest asjadest:
1) palju eestis söitnud ja kas tuli ise saksast sõites?
2) kuidas R. Oostega lood on?
3) mis sa mootorist räägid?
4) kas järelmaksuga kah annad? (nt 10 x 5000)

1) Eestis on käinud 5 korda Täthverest Veeriku Selveris ja siis ühel päeval sellise 1.5 h tiiru linna peal. Käisin ise alguses ka pidurid üle, puhastasin ja keerasin trumleid peale, käsipiduri trossi. Käigukang on tal lõiagtud poole lühemaks kui tavalisel minil, mul on tunne , et quickshift süsteemiga. Igatahes on käiguvahetused väga mõnusad, kiired -täpsed. Samas pean mainima , et minu sõitmine ei ole selline rahulik päikesevõtt vaid väga tõsine vajutamine

Ehk , et auto on ilusti testitud. Sõidab legendaarselt.
Saksast tuli treileri peal. Alguses oli plaan ise minna aga peale Ussisoo avariisid läks nagu suur kihelemine üle. Aga oma jalal kohale oleks ta küll jõudnud. Väga korralik liikur.
2) Seltsimees Oostet ei ole veel kusagil näinud. Üle on ta ju värvitud, järelikult ka plekitööd tehtud. Pagasnikust särab küll väga ilus pilt vastu.
Loomulikult võib siin hakata kohe heietama , et oi kurat ei tea mis kvaliteediga need on ju tehtud kui jne.... Aga minu meelest on see inimene ikkagi iseendale teinud, armastusega
Nii palju kui me läbi google translatori suhtlesime jäi küll mulje , et härras armastas oma Minikest väga väga.
3) Mootor on 1.0 karbuss. See on vist kusagil ülevalpool kirjas ka. Starter ja piduri servo on tutikad, aku uhiuus jne... See eelmine omanik oli müstiliselt korralik sakslane. Mul on väga tõsine kõhukõdin , et ta hariduselt insener. Kõiges oli väga täpne ja hoolitsev. Kaasa andis mulle umbes 50 lk erinevaid kviitunge ja pabereid mis osi ta on ostnud ja kus mis töid teinud.
Igatahes ei ole mina veel Mini näinud mis nii hästi käima läheb

Isegi siin -10-ga, seisis aias 2nädalat. Istusin sisse,lasin kaks tiiru starterit ja minek. Soe mootor läheb poole tiiruga käima. Mõnus.
4) Annan , Sinule Uku igatahes
All servas on mustast plastikust liistud. Kinnitatud neetidega.
Ülevaatusel see ühele onule ei meeldinud jah, aga ma olen kuulanud maad ja saab ka ilma stangeteta. Hetkel tal ülevaatust ja kindlustust ei ole, seda sellepäast ,et ma temaga igapeävaselt ei sõida ja siis ei taha ka kallist kindlustust niiasma peale tiksuma võtta.
Aga kui kellegile müün siis kindlasti teen ise enne ülevaatuse ära.
Tegelikult juba süda tilgub verd

Aga mul on endaga selline lubadus tehtud , et oma esimest Mini ei müü ma mitte kunagi. Kui sõda tuleb noh sisi on teine lugu, aga kui karjuvat vajadust ei ole siis sõidaks temaga ka 60 aastaselt. Noh ja kahte ei jõua ju ka tegelikult üleval pidada. Ressursi raiskamine.