Mehise ehituslugu
Re: Mehise ehituslugu
Veel ei tea, mõistlik oleks ärakäiv teha, samas mingit värisevat otsa ei taha. Väliselt peab kõik jääma ikka Mini.
Täna sai siis tegeletud peaasjalikult lammutamisega.
Sai tehtud üks väga vajalik tööriist.
Üks ilupilt ka. Pildil näha ka üks sakslaste stiilinäide karpide lappimisest.
Kui karbid valmis siis peab risttala siiski põhjaküljest lahti laskma, kuna selle alumine valts on kohati üsna roostes. Eks siis ole näha kas saab sellest asja või on õigem uus tala painutada.Re: Mehise ehituslugu
Käis peas läbi jah mõte mitte tagasi panna arvestades seda tõsiasja et nende ära saamine on paras ... aga siiski panen tagasi. Ma pole nii pikk et need mu sõiduasendit segama jääksid, kui seda mõtesid.
Ma vist jah olen ainus kellel nende taskutega koguaeg mingi kana kitkuda on
Aga nende ärasaamine on kerge, kui pole plaanis tagasi panna enam
Kas sa need esimeste nurkade plekid ostsid soomest vöi kuskohast(need millel uksehinge augud täiesti mööda)?
Vaatasin et neid saab ka originaalplekke Roveri omasid ntx saksast.

Aga nende ärasaamine on kerge, kui pole plaanis tagasi panna enam

Kas sa need esimeste nurkade plekid ostsid soomest vöi kuskohast(need millel uksehinge augud täiesti mööda)?
Vaatasin et neid saab ka originaalplekke Roveri omasid ntx saksast.
Üksiku Riley Elfi klubi
Ostsin kõik oma kasutatavad plekid Minisparest, strateegilisematesse kohtadesse minevad A-plekid ja mis nii-väga-näha ei jää mingi Magnum tootja omad. Minul istus see juhipoolne plekk üsna väheste järgiaitamisteta, mida aga ei saanud öelda teise poole oma kohta. Seal vaatasid hingeaugud ikka väga kõõrdi.
Eks paistab, kui jõuan nii kaugele, kas A-plekid oma hinda ka õigustavad.
Kas Saksast saab neid plekke kuidagi mõistlikuma hinnaga siia?
Eks paistab, kui jõuan nii kaugele, kas A-plekid oma hinda ka õigustavad.
Kas Saksast saab neid plekke kuidagi mõistlikuma hinnaga siia?
Tekkis küsimus, kumba pidi peab olema, kas nii nagu pildil või siis karbi plekk valtsi all? Äkki keegi saab vaadata kuidas tehases pandi.
See suvaline pilt võetud netist. Kui sul Janno auto väga kaugel pole siis äkki viskad pilgu peale, sul peaks need ju vahetamata olema.
Sain juba vastuse, peab minema serva alla.
Vahepeal jälle tehtust.
- Manused
-
- _MG_31941.jpg (57.08 KiB) Vaadatud 39512 korda
-
- _MG_31951.jpg (58.7 KiB) Vaadatud 39512 korda
-
- _MG_31961.jpg (60.99 KiB) Vaadatud 39512 korda
-
- _MG_31981.jpg (44.67 KiB) Vaadatud 39512 korda
Midagi jälle tehtud.
- Manused
-
- _MG_32421.jpg (45.04 KiB) Vaadatud 39227 korda
-
- _MG_32451.jpg (45.16 KiB) Vaadatud 39227 korda
-
- _MG_32391.jpg (31.84 KiB) Vaadatud 39227 korda
Ponnistused ühe poolega hakkavad lõppema. Samas kui vaatad teist poolt siis hakkab paha...
Huvitav oleks teada mitu protsenti autost on roostega kaetud? Kui seni olin kindel et vähemalt uksed on mul korralikud siis lähemal uurimisel selgus et ka need võik prügikasti visata või vähemalt pool nendest.
Aga noh, veel alla ei anna
Huvitav oleks teada mitu protsenti autost on roostega kaetud? Kui seni olin kindel et vähemalt uksed on mul korralikud siis lähemal uurimisel selgus et ka need võik prügikasti visata või vähemalt pool nendest.
Aga noh, veel alla ei anna

- Manused
-
- _MG_32471.jpg (49.71 KiB) Vaadatud 39176 korda
-
- _MG_32491.jpg (52.13 KiB) Vaadatud 39176 korda
-
- _MG_32531.jpg (40.26 KiB) Vaadatud 39176 korda
-
- _MG_32551.jpg (54.09 KiB) Vaadatud 39176 korda
-
- _MG_32571.jpg (36.03 KiB) Vaadatud 39176 korda
-
- _MG_32711.jpg (43.09 KiB) Vaadatud 39176 korda
-
- _MG_32721.jpg (41.67 KiB) Vaadatud 39176 korda
Vahepeal sai tehtud uus akukast ja põhjapleki soon. Sai ka painutatud teise poole sisemine ja välimine karp ning käib nende paika sobitamine. Natuke mõtlemist on ühe tagumise rattakoopaga, kas vahetadada tervenisti välja või hakata seda paikama. Mõlemad variandid ebamugavad teha.
- Manused
-
- _MG_32821.jpg (123.49 KiB) Vaadatud 39118 korda
-
- _MG_32991.jpg (96.94 KiB) Vaadatud 39118 korda