Tervitused ja parimad soovid jätkuvaks aastaks!
Vaatasin, et foorumis on kuidagi väga vaikseks jäänud, samas kevad ja puhtad teed pole enam mägede taga

Kollase pisikese osas on toimunud väikene edasiminek. Nimelt suvel ära lõhutud ukseklaas on saamas Mini jaoks positiivse lahenduse. Esmaspäeval sai sel teemal suheldud ning anti aktsept uue klaasi tegemiseks.
Esmaspäeva õhtul garaazhi ei jõudnud ja võtsin selle asja ette teisipäeval. Valmistasin ennast ette meeldivaks pikaks garaazhis olekuks ja asusin toimetama. Inglismaalt tulles oli auto juba ilma uksepolstrita, nii et selle eemaldamisega vaeva ei pidanud nägema:
Egas midagi, kruvikeeraja näppu ja klaasimehhanismi eemaldama. Kui see tehtud, siis klaas ukse seest välja. Selline mõre suudeti augustis klaasile tekitada:
Seejärel tuli hakata nuputama kuidas vanad ja roostetanud regulaatorid klaasi küljest ära saaks. Tuleb tunnistada, et see oli kõige aegavõtvam osa kogu tööst:) Ja eemaldatud regulaatorid nägid välja sellised:
Härra R. Ooste poolt ikka korralikult nahka pistetud. Nii et kevadeks tuleb kindlasti uued regulaatorid hankida. Tõenäoliselt peaks ära vahetama ka vasakpoolse ukse omad, kuna ka seal kipub klaas ülesse keerates millegi taha takerduma.
Kui ma siis kella vaatasin, avastasin oma jahmatuseks, et kogu see ettevõtmine oli aega võtnud vaevalt kümmekond minutit – niipalju siis minu suurest plaanist õhtu garaazhis veeta

Kuid kui juba Mini juurde sai tuldud, siis vaatasin salongi üle ja õnneks ei märganud ühtegi hallitust või uut roostet, mis oli positiivne. Ainult et lahtiste akendega katte all seistes on autosse ikka kenasti tolmu kogunenud:
Kuna mul kiiret ei olnud, siis istusin väheke aega Minis ja meenutasin viimaseid sõite temaga, eriti just oktoobri viimase päeva väljasõitu.
Kolmapäeval viisin Mini klaasi klaasilõikajatele näidiseks ja uue klaasi peaksin järgmisel nädalal kätte saama. Eks kui uus klaas käes, annan sellest teada
Seejärel tuleks hakata mõtlema, mida kõike oleks vaja teha, et kollane pisike kevadel heas sõidukorras oleks. Unistamine ei pidavat ju kahjulik olema
Seniks aga ilusat lumist nädalavahetust kõigile!