Ülevaatus sooritatud!
Algul oli pisut nõutu tunne, et no mis nüüd siis ette võtta. Masin on nagu ilusti käinud, kompuutri järgi ka kõik korras. Ma oleks suht ehku peale proovinud, äkki midagi õnnestub. Kuna ülevaatajad ise arvasid, et kat ei toimi üldse, siis mõtlesin, et no laseks siis eksperdil üle vaadata. Tõstuki peal koputas onu paar korda vastu kati - seal sees kõik sees kolises ja sahises. "Sellest ei ole küll enam midagi järel."
Mis seal siis ikka - teeme uue. Vähe pisem kat, mis kanalisse paremini istub. Ning mu kliirensit on kõik kommenteerinud, kes taga sõitnud, ja reso põhi tunnistas selgelt et see on teega tihe sõber, siis läksin originaalpaigutuse teed - kahe reso asemel nüüd üks suurem, diagonaalis, ja ots vasakult nurgast välja. Töö käis Lasnamäe Summutiabis (
http://summutiabi.ee), hommikul auto sinna, õhtuks tehtud.
Sain auto peale tööd kätte ja muidu oli plaanis veel ka küünlaid vaadata jms, enne kui millalgi ette lähen näitama. Aga siis mõtlesin, et ülevaatuspunkt veel paar tundi lahti - teeks ühe tiiru ja vaataks mis saab. E-tehnos on korduvülevaatused kuu jooksul tasuta, et võiks käia katsetamas palju tahtmist. Väike tiir siis Sauele ja siis Tallinna ringteed pidi Tartu maanteele ja linna tagasi, otse ülevaatuspunkti. Ja seal läks kõige libedamalt mis seni Miniga on olnud - ei mingit pöörete hoidmist ega midagi. Tühikäigul kohe kõik nagu peab, pöörded üle 2k, asi veel ilusam.
Enne summutivahetust numbreid ei mäleta, ainult kommentaar on meeles - "kõik numbrid on rohkem kui kolm korda üle normi".
Tänased numbrid:
840rpm: CO 0.01 (max lubatud 0.5), CH 87 (max lubatud 100)
2300rpm: CO 0.03 (max lubatud 0.3), CH 42 (max lubatud 100)

- 2016-05-11-19.00.39.jpg (291.02 KiB) Vaadatud 46022 korda
Täna tuli ka uus siduritöösilinder ära, et siis lähiajal sellegi vahetus kavas. Kuigi mu MacGyveri fix on ilusti hoidnud - ühe korra olen vahepeal veel õhutanud ja sealt edasi on nagu enne.
Lisaks on mul ikka ülemise stabika poolraami poolses otsas midagi valesti. Asi liigub ja kolksub, olgugi, et poly puksid ja stabikas suht uus. Ning siis muidugi see vibratsioon - täna ülevaataja kommenteeris, et kas sõita ikka kõlbab nii.
Niisiis töö otsa ei saa.