Pajataks siis mis vahepeal juhtunud. Kuna talvel kadus ära (oma lolluse tõttu) 3 käik, siis ette tuli võtta operatsioon mootor maha..Ja töökotta.
Töökojas selgus kõige kardetum, kastil hambad maas.
Kõne Einole ja nagu välk selgest taevast vajalikud uued hammakad ca 1500 eur. Korra võttis jalust nõrgakas aga õnneks rõõmustas Eino mind ühe minitronis müügis oleva kasutatud kastiga.
See läks loosi. Vaja läks veel igast muid juppe ja ei pannudki tähele kui arve juba 5 kohaline. Õnneks sain vajalikud osad ning viisin töökotta. Siis edasi see mootor seal seisis 3 nädalat,
(siin on sellest juttu) kuid midagi ei juhtunud ning ära ma ta sealt tõin. Kokku hakkasin ise panema ning kindel siht oli auto kokkutulekuks liikuma saada, kuid võta näpust. Kokkutulekule ma kahjuks ei jõudnud. Vahepeal kruvisin külge uued 45 eeku maksvad siksi H4-jad, mis läikisid nagu seasilmad. Eelmistel olid reflektorid tõiselt roostes.
Hetkel on mootor uuesti peal aga vajab elektrikut. Sädet ei leidnudki. Süütepool töötab ja jagaja peaks ka ok olema. Ise sellest jagu ei saanud. Kuid küll me varsti jälle liigume

.
Vahepeal oli õuepeal selline vaatepilt. Ise naersime, et väike kokkutulek juba
Ja keegi võiks mind õpetada kinnastega tööd tegema.
Küünealused olid nädal aega õlised aga noh eks see olegi remondimeeste rõõm
Mis kõige rõõmsamaks teeb see, et mul on olnud suurepärane abimeeste armee. Kes nõu, kes jõuga.
Tänud: Janno, eino, E-riik, ranno, henry, Argo, Octavianus. Tore, et meil siin klubis nii abivalmid liikmed on.