Njaa, eks ta olegi nn maitse asi. Minu vaatenurk oleks selline: nagu ma olen aru saanud ehitati mini algselt siiski rallimasinaks ja rahvahulka toomiseks (loe raha rohkem teenimiseks) tehti talle igasugu mööndusi nagu sellised istmet nagu tal praegu originaalis on, täiesti tarbetu puitsisu tulede korrektor, konditsioneer, automaatkast jne. Minujaoks on mini endiselt relliauto, millega idealne meie kardiradadel suvel ja talvel adrenaliini koguda, vastavalt sellele sooviksin ka siis oma mini sisu kohandada. Loomulikult puitu ja tuledekorrektoreid ja muud ei hakka maha kiskuma aga istmete kohapealt ja mootori poolepealt aitaksin heameelega kaasa ja see rooliasend järab ju ka soovida.... Üks asi veel, on keegi vaadand kas tal on elektrooniline v kontakt süüde? Vända asendiandurite järgi järeldan et peaks olema elektronsüüde, seega saab ju ideaalselt seda järgi aidata, pannes peale igale küünlale oma süütepooli koos järelsädelusega st annab esimese suraka ära ja siis veel kuus/viis surakat järele, et ika kõik ära põleks mis põleda annab sama takti järgi saaks ka teha ju pritsungi, et töötakt oleks elastsem, programeeritavaid jausid/pritsungeid topivad siin eestiski kõik kõvemad kiirendusvennad ja muud asjaarmastajad (paned arvuti järgi ja seadista kuda tahad...) ja ega paha ei teeks ka pehmed piirajad (iseenesest on ta miinuseks see et nukk on all, mis välistab pöörete kõrgeks ajamise) jne
Vot nii arvan mina minist, see viimane süüte ja pritsungi juut on muidugi lihtsalt idee, mida kunagi teha saaks, aga väikest viisi kardirada ja jäärada sõita on temaga vahva ja igasugu edevamatele masinatele ära teha
Manev