Teh passis kirjas:
Esmane reg: 22.03.1989
Esmane reg Eestis: 15.08.2008
Mark: ROVER,
Kaubanduslik nimetus: MINI
Sõiduki värv: MUST
Kere tüüp: KUPEE
Töömaht cm3: 986
Võimsus KW: 30
..ja teisi andmeid teate isegi

Seisukord ei olnud tal juba ostes kiita. Oli roostet, pidurid jäid peale jne. Ühesõnaga, kõik see mis juhtub sõidukiga mis 2 aastat väljas seisab. Pidurid on nüüd kõik uued ja muidu üritan ka Minit tehniliselt igati korras hoida, liikluses ei tohi ju ohtlik olla. Aga selle asemel, et kurvast välmisest häirida lasta, tegin selle veel "hullemaks"

Kuna olen elus mitmeid projekte teinud (näiteks: http://www.fordtaunus.net/forum/viewtopic.php?f=9&t=465 ) siis ei ostnud ma teadlikult jälle ühte autot omale garaazi seisma, vaid igapäevaseks liikumisvahendiks. Peale ostu lõin siis Miniklubi foorumi lahti ja selgus, et see talv ei saa mul kerge olema

Ja kohe kindlasti pean eraldi tänud ütlema Einole ja muidugi ka teistele Miniklubi liikmetele kes vajalike varuosade hankimisega abiks on olnud. Tuhat tänu!! ...ja sellest jääb veel väheks

Hetkel ei ole ma veel kindel, et ma Miniklubi täieõiguslikuks liikmeks astun, sest kardan, et suvistest suurüritustes ma osa võtta ei saa (kui te just kuupäeva ei muuda;) ja kahjuks olen veel seotud taunuste, moto, paadi jne klubidega. Aga talvistel toredatel söömadel üritan kohal olla;)
Gunnar tervitab!