Miniklubi Foorum

Suurus pole oluline...

* KKK * Otsi  * Juhtpaneel *
* Registreeru * Logi sisse

Vaata vastamata postitusi | Vaata aktiivseid teemasid

Tee uus teema Vasta teemale  [ 32 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Kodulehe esileht
PostitusPostitatud: 10 Sept 2009, 09:09 
Kasutaja avatar

Tere taas...

Minule, kui värskele kasutajale hakkavad silma puudused, mis ka kindlasti paljudele teistele miniklubi lehe uudistajatele. Vanad tegijad ei pane seda võibolla enam tähelegi, kuid kui inimene esimest korda miniklubi.com pealehele satub, siis tekib küll selline tunne, et see klubi ei toimi juba paar aastat...

näiteks: Pealehele minnes on esilehel suurelt nö värsketes uudistes "Minid Taani väinadel ehk International Mini Meet 2007, Roskilde", "Minid Kilulinnas September 2006.a", " Minid Lõuna-Eesti kuplitel Juuli 2006a." jne. Kuigi foorumist lugedes on teil vahepeal toimunud mitmeid kokkutulekuid ja ringsõite nagu kasvõi eelmise ndv üritus.

Samuti on vist aastaid uuendamata olnud pealehel "Minilised" nimekiri. Olen üpris kindel, et on paljusid uusi kasutajaid, kes seal listis võiksid olla ja kelle sealt juba ära kustutada võiks (näit. on mini maha müünud.)

Kui juba uuendamiseks läheb, siis võiks puhastuse teha ka foorumi kasutajate listis. Seal on kasutajaid, kes end foorumisse registreerinud juba 2004 aastal, kuid pole siiani teinud ühtki postitust. Vaevalt see kasutaja ka enam oma kasutajanime ja parooli mäletab, kui miniklubi foorumit üleüldse. Seega jääb küsimus, kas meil on vaja kellegile näidata/eputada, kui palju meil ikka reganud kasutajaid on või püüame pigem hoida foorumi/kodulehte rämpsust ja üleliigsest jamast puhtana?

Viimaseks veel üks soovitus. Nimelt võiks foorumi päises oleva logo lingi ära muuta. Hetkel on selleks www.miniklubi.com, mis viib eelnimetatud UUENDAMATA pealehele. Kui pealehte uuendada ei viitsi, siis võiks selle logo lingiks vähemalt www.miniklubi.com/foorum olla.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: 10 Sept 2009, 09:34 
Kasutaja avatar

Need on õiged tähelepanekud. Ilmselt on kõik see asi ajapuuduse taha jäänud. Tore, kui on uusi liikmeid, kes aktiivsust üles näitavad ja asju muuta tahaks. Ja eks kõigil ei ole ka niipalju IT-alaseid teadmisi. Siin tuleb jälle välja see, kui erinevaid inimesi Miniklubi koondab. Igaühest kasu mingi teema puhul!

Kasutajate nimekirja puhastamise idee käisin ise ka mingi aeg Kristjanile välja.Miniliste teema alla saatsin pildi ka aga see jäi ilmselt taaskord ajapuuduse tõttu soiku või ununes niisama.

Üles
 Profiil E-post  

Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: 10 Sept 2009, 10:25 
Administraator
Kasutaja avatar

Ahoi !

Selle ürituste uuendamise kohapealt on peamine jama selles, et keegi ei ole viitsinud tekste kirjutada nende kohta.

Aga üldiselt olen ma ka ise tegemist täis olnud.
Kui Sul huvi ja jõudu siis anna märku ja aita.

Üles
 Profiil E-post  

Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: 10 Nov 2009, 23:32 
Kasutaja avatar

Esilehe alamleht auto, vöiks panna lisa materiaali ka mujal toodetud Minidest.
N: Leyland Australia, South Africa, Innocenti toodang ning nende erinevused jne.

Üles
 Profiil E-post  

Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: 11 Mai 2010, 21:01 

Äkki ma olen ainus, a viimastel päevadel hakkab mu viirusetörje karjuma kohe kui siia lehele satun.
Tehke selle infoga mis tahate :D

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: 11 Mai 2010, 23:35 
Kasutaja avatar

Sama siin, tööjuures karjub ka minul. Mingi troojalane. Aga see võib olla ka antiviiruse kapriis ja tegelikku ohtu ei pruugi olla.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: 11 Mai 2010, 23:43 
Kasutaja avatar

Ka minul nii kodus kui tööl. Väidab miski troojalase leidnud olevat.
Hävitada! :twisted:

Üles
 Profiil E-post  

Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: 12 Mai 2010, 00:05 

Heh, Janno, eelmine nädal oli veel kõik korras, jah?! Mina siis terve eelmise nädala virelesin samas probleemis. Et siis igat liigutust kodukal tehes viskas AVG alati hoiatusteate ette et mingil ”subimage” faili on viirus küljes. Jõle ebamugavaks tegi foorumi lehitsemise. Olin alustamas uut teemat kodulehekülje rubriigi alla ja tulin siia et teha paar „printscreeni” probleemist, kui siis maha oli rahunenud...

Võimalikul lahenduskäigul ei ole midagi pistmist loogikaga aga igaks juhuks võib proovida kui ta lakkamatult karjub:
1) Kaota ära automaatne „sign in” kui see Sul on.
2) Kui Sul on desktopil shortcut foorumile, siis kustuta see. Kui „lemmikutes” otselink, kustuta see.
3) Ava brauser, läbi otsingumootori >miniklubi >foorum ja logi sisse. (Kas viirusetõrje ikka veel paugub?)

Miskipärast peale neid tegevusi oli OK kuigi kardan et see enda „online shield” sai lihtsalt ajutiselt ära „petetud” vm ja nakkus on alles. Enne seda muidugi jooksutasin arvutisiseselt kahe erineva tõrjeprogrammiga manuaalseid skänne, et esmalt „otsida viga omast kapsaaiast”.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: 12 Mai 2010, 00:12 
Kasutaja avatar

Ikka viitab Troojale. Kas keegi oskab asja kõrvaldada??
Pilt

Viimati muutis Jet Black, 13 Mai 2010, 13:31, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: 12 Mai 2010, 09:49 
Kasutaja avatar

Pole sellist probleemi täheldanud, et tööl, kodus ega mujal.
Aga see koduka esileht vajaks uuendamist. Uued tegemised lisada, kasvõi see 22-23 mai tuur lisada, miniliste alla lisada uued minilised koos väikse pildiga ja siis kui uurima asuda viskab vastavasse foorumi teemasse.
Seal praeguste teemade all olevad pildid on kõik ühesuurusega, selle võiks foorumis samuti ära teha, sest ühed pidid on imetillukesed ja teised nii suured lahmakad, et venita üht otsa ja teist ja ikka ei ole pilt tervenisti ekraanil.

Üles
 Profiil E-post  

Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: 28 Mai 2010, 22:24 
Administraator
Kasutaja avatar

Ahoi !

Proovisin läbi ftp mingit viiruse jälge leida aga ei saanud küll jälile. Tundub kahtlane, et mõni troojalane läbi foorumi üldse sisse saaks hüpata.

Igaksjuhuks palun domeeni halduritel veel asja üle vaadata.

Üles
 Profiil E-post  

Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: 29 Mai 2010, 01:23 

Mul peksab kah seda hoolega :P

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: 29 Mai 2010, 03:40 
Administraator
Kasutaja avatar

Peksa vastu !!!!

Ribidesse, jõuga!

Üles
 Profiil E-post  

Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: 29 Mai 2010, 11:32 
Kasutaja avatar

Aga kas seda algallikat ei anna likvideerida? Mul näiteks ei lasegi üldse www.miniklubi.com aadressile. Pean alustama lehelt www.miniklubi.com/foorum (kui ma must viirusetõrjet välja ei lülita)

Üles
 Profiil E-post  

Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: 29 Mai 2010, 16:05 
Administraator
Kasutaja avatar

Ma proovisin , ei osanud, õigemini ei leidnud üles seda allikat millele ta teil viitab.

Aga ma loodan , et Esmaspäeval tuleb vastus netpointi meeste käest. Nad vähe targemad :)

Üles
 Profiil E-post  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 32 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3  Järgmine

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

Otsi...: