Minikruiis
Minikruiis
Toomasega tuli meil mõte, et võiks korraldada Tallinnas väikese kruiisi mõni õhtu.Kimaks tiba ringi, poosetaks mõnes parklas ja ajaks niisama juttu.Autoklubid ju ikka käivad ennast nö näitamas.Kui tieste peale vaadatakse seepeale võibolla tiba viltu siis arvan,et rodu Minisid nähes läheb küll inimestel meel rõõmsamaks.Selles ju elav tõestus ka Minituurilt.
Kuna asi ei ole pikalt ette planeerud siis on arvata,et üle Eesti Minisid kokku ei vura.Pole hullu.Tuleb niipalju kui tuleb! Praegu teeks ettepaneku järgmine kolmapäev.Kellaaaeg ca 20.00 ja kohaks Premia Jäähalli esine parkla.
Mis arvate?Teeks väikese kogunemise?
Kuna asi ei ole pikalt ette planeerud siis on arvata,et üle Eesti Minisid kokku ei vura.Pole hullu.Tuleb niipalju kui tuleb! Praegu teeks ettepaneku järgmine kolmapäev.Kellaaaeg ca 20.00 ja kohaks Premia Jäähalli esine parkla.
Mis arvate?Teeks väikese kogunemise?
Cooper Sport
Davai, oleksin käpp, suurele tuurile ei saand siis sellele väiksle üritaks ikka end pressida.
See küll kõigest minu arvamus, aga kas varem ei võiks teha, nii umbes 18:00 v 19:00?
Või teine varjant, on ju tulemas selline asi nagu öölaulupidu 19 õhtu vastu 20, sellele oleks huvilisi?
See küll kõigest minu arvamus, aga kas varem ei võiks teha, nii umbes 18:00 v 19:00?
Või teine varjant, on ju tulemas selline asi nagu öölaulupidu 19 õhtu vastu 20, sellele oleks huvilisi?
Otsin juppe Iž-350 194...a, 521 7344
Härrased!Miks ma ei näe kätemerd?Erik?Argo?Uku?Ise kõige suuremad organisaatorid aga nüüd ei võta sõnagi.Kus on väiksed rustangid?Saan aru,et Tartu rahvas VÕIBOLLA ei hakka sellepärast kohale vurama aga Tallinna rahvale peaks see küll "kohustuslik" üritus olema.
To Margo:Mis siis, et Sul veel Mini ei ole! Seda kindlam on, et sa omale Mini ostad
Toomasel kõige värskem kogemus.
To Margo:Mis siis, et Sul veel Mini ei ole! Seda kindlam on, et sa omale Mini ostad
Toomasel kõige värskem kogemus.
Cooper Sport
- Octavianus
- Kontakt:
siiski ei saa osaleda sel ajal.
Viimati muutis Octavianus, 06 Aug 2008, 18:12, muudetud 2 korda kokku.
Less is More. Mini is Great.
ägedalt palju mine tuli kokku ja ka Tartust!!! kahju, et pidin teist lahkuma juba varem. Aga mõne pildi sain ja neid näeb allolevalt lingilt:
http://usku.planet.ee/minid/premia
http://usku.planet.ee/minid/premia