Meie MINI lugu......

Lood meist ja minidest
Vasta
Karker
Postitusi: 2
Liitunud: 14 Jaan 2016, 22:55

Meie MINI lugu......

Postitus Postitas Karker » 03 Mai 2016, 13:56

Meie MINI lugu......

Otsustasin siis kirjutada ka oma loo, kuidas meie pere MINI-ni jõudis....... Tegelikult juba aastaid tagasi, oli minu elukaaslane pooleldi MINI omanik, kui sõitis aegajalt ringi oma vennale kuulunud MINI-ga. Käis ta sellega isegi sõbranna pulmas noorpaarile pulmaautot sõitmas ja nii see MINI vaimustus vaikselt maad võttis.
Vaatasime ka siis paar viimast aastat aktiivselt müügikuulutusi ja kange tahtmine oli omale MINI soetada. Ühest MINI-st Eestis jäime paar aastat tagasi ilma, aga meelt ei heitnud ja otsisime edasi. Eelmisel kevadel leidsime väga ilusa MINI Rootsist, mis paelus meid hetkega. Omanikuga ühendust võetud, hind kokku lepitud ja kui hakkasin laevapileteid otsima, et järgi minna, siis viimasel hetkel ütles rootslane, et ta ei müü MINI Rootsist välja ja sealt maalt jutt lõppeski........
Ning siis sel talvel ühel jaanuarikuu õhtul kui surfasin netis- jälle MINI-sid vaadates, sattusin miniklubi foorumisse ja oh imet, samal päeval oli Janno riputanud üles kuulutuse, et müüa ilus sinine MINI (nad olid selle taastanud Andreasega koos)!!! Elukaaslasele ka auto meeldis ja ütles, et sellisega sõidaks küll..... :)  Järgmisel päeval võtsin kohe Jannoga ühendust ja pärast paari meilivahetust oli kokku lepitud MINI vaatamine. Kui MINI vaatama läksin, siis Janno veel ütles, et pärast mind oli tekkinud veel paar huvilist – MINI üle vaadatud, olin otsustanud – teen elukaaslasele üllatuse ja ostan MINI talle sünnipäevaks! :)  Lõime Janno ja Andreasega käed ning järgmisel hommikul olin tagasi MINI-l järgi! Janno ja Andreas soovisid ka muidugi, et MINI jääks Eestisse! Kuna oli jaanuarikuu ja elukaaslasel sünnipäev alles aprilli lõpus, oli vaja MINI kuskile „peita“ :)  Viisin ta töö juurde ja pakkisin ilusti talvekorterisse. Aeg-ajalt käisin teda piilumas ja mõtlesin, et tuleks see kevad juba rutem :)  Kodus rohkem MINI-st juttu ei olnud, kuulutusi ma ka eriti ei vaadanud ja elukaaslasel polnud kõigest õrna aimugi :)  Ühe korra ainult uuris, mis sellest ilusast sinisest MINI-st sai, mis foorumis nägime? Ütlesin, et ei tea, see on sealt kadunud, ju vist müüdi maha :)
Ja siis, kui kätte jõudis aprillikuu ja elukaaslase sünnipäev lähenes, siis sünnipäeva hommiku eelõhtul võtsin appi hädavale ja ütlesin, et lähen metsa jahile :)  Tegelikult muidugi läksin MINI-t koju tooma! Öösel parkisin MINI ilusasti maja ette ja hommikul kui esimese asjana näitasin MINI-t oma 5 aastasele pojale, siis ta ütles, „issi, see on ju antiik!!“ :) :) :)   Kui siis sünnipäevaline üles ärkas ja aknast välja vaatas, ei suutnud ta loomulikult oma rõõmu enam kuidagi varjata.... Ja seejärel juba oli kogu perel kibekiire, et MINI-ga proovisõitu teha :)  Ja loomulikult oli elukaaslane väga õnnelik ning ei olnud kade ka teistega oma emotsioone ja tundeid jagama. Sünnipäevalistelegi pakuti lahkelt võimalust MINI-t proovida :)
Nädalakese jagu on ta siis sellega nüüd rõõmsalt ringi vuranud ja tänava peal on inimeste nägusid ja emotsioone ikka väga kihvt jälgida..... :)  Kahjuks peame tunnistama, et sel nädalavahetusel veel lauluväljaku üritusele me tulla ei jõua, kuid hoiame foorumis üritustel silma peal ja kindlasti oleme varsti kuskil MINIga kohal! :) Õige pea lisan ka pildi :)
Manused
Mini ja lapsed.jpg
Mini ja lapsed.jpg (1.6 MiB) Vaadatud 34252 korda
Vasta