Täna sai lahenduse viimane takistus Inglismaa sõiduks - topsihoidja.
Ainuke kohalik koht, kus oskasin juppi otsimas käia, oli Järvel miski romula pood - no midagi seal oli, kuid mitte päris sellist, nagu taga ajasin. Seega siis otsustasin internetist hankimise kasuks. Ja olgugi, et olin juba välja valinud Toyota Avensise oma, otsustasin üle vaadata ka mis analoogseid pakkuda on. Läbi sai kammitud tuhandeid oksjoneid. Ning üsna ruttu sain aru, et ega vist mõõtude poolest plaanitud kohale ükski ära ei mahu. Aga mis seal ikka - proovime, küll lahenduse leiab.
Lõpuks langes valik sellele - 
http://ebay.eu/1tAkkcx
VW Sharani oma, 7M5858602C
Peamine põhjus, miks Avensise omast loobusin ja selle kasuks otsustasin oli sest, et Avensise omal polnud esipaneel täiesti risti, vaid kuidagi nurga all. 
Täna siis saabus kaua oodatud pakk kohale, oli väga uhkelt ära pakitud, detail nägi praktiliselt tutikas välja ja funktsioneerib edukalt. Igati super.
Istusin siis autosse ja hakkasin visualiseerima - kuhu ja kuidas.
Õhuava kohal sügavuse olin enne ära mõõtnud, umbes 8cm. Esipaneeli vineer annab ehk 1cm lisaks ning müraisolatsioonist võidaks ehk veelgi umbes sentimeetri. Ning ju annaks seal plekki ka pisut töödelda ja pisut lisaks saada. Veel lootsin, et ehk annab detaili tagaotsas midagi maha lõigata. Täna aga sai selgeks, et ruumi on vaja vähemasti 14cm ning vähemaks pole jubinal midagi võtta, tagaotsas on kõiksee olulisem mehaanika.
Siis mõtlesin, et tõmbaks vasakust õhuavast allapoole selle lihtsalt kaablisidemetega kinni, sigaretisüütaja mul ripub nõnda teisel pool. Vähemasti kasutatav. Kuid olukorda läbi mängides oli üsna kindel, et vasaku jala jaoks ruumi siis pole ja siduripedaali vajutama ei pääse.
Ok - mis seal ikka, tuleb siis panna ikkagi maki kohale. Seal taga on rohkem ruumi kui vaja ning tuleb leppida, et on oht oma jook raadiosse kallata.
Kui ma siis topsihoidjat selle koha peal visualiseerida proovisin, et millega kust joonduda võiks jne, märkasin aga, et oot, tuhatoosi auk on nagu täpselt nii suur kui vaja. Kiirelt kruvikeeraja näppu, tuhatoos välja, ja topsihoidja sisse.
Ja vóila - istub nagu kulda! Paar plastiksiini pidin maha viilima, mis väheke segasid, aga muidu ütleks, et lausa plug-and-play. Ja okei, visuaalselt ei ole ta pinnaga tasa, kuid mind ei sega absoluutselt. Pluss avatuna on topsihoida ilusasti loodis, ideaalne. Ning ma olen küll suitsumees, kuid auto tuhatoosi ma ei kasuta ja seega ka selle puudumine ei sega. Ja veel mul on hea meel, et ma ei pidanud hakkama lõhkuma esipaneeli puitu, mille korralik lõpptulemus oleks palju kannatlikust vajanud. Joogi raadiosse pillamise oht on küll siiski alles, aga äkki läheb õnneks. Ning ega ma joogipudelit seal ikka hoidma ei hakka, kuid avatud plekkpurgi või tanklakohvi jaoks on suurepärane.
Võib Inglismaale sõita!